Među udrugama koje smo ove godine ugostili u okviru programa Tisuću dana na Jadranskom moru bio je i Caritas Sisačke biskupije, koji je na avanturu ljetovanja poveo troje mladih ljudi koji su uistinu uživali u porečkom hotelu Valamar Pinia.

Ekipa je bila oduševljena baš svime, od smještaja preko obroka i ljubaznog osoblja do prekrasnih šetnica uz more gdje su svakodnevno šetali, provodili slobodno vrijeme i uživali u prekrasnom okruženju i morskom zraku. Iz Caritasa nam poručuju kako je odlazak na more njihovim korisnicima značio mnogo u društvenom, psihološkom i zdravstvenom pogledu te su se kući vratili prepuni pozitivnih dojmova i iskustava.

Iz Siska su nam došli i mališani Osnovne škole Komarevo, a većini je to bilo prvo morsko ljetovanje. Šestero djece maksimalno je iskoristilo dugoočekivani odmor u našem hotelu Valamar Pinia te su bili oduševljeni svime što ih je dočekalo, od smještaja preko hrane do ljubaznosti i uslužnosti naših kolega. Poručuju nam da će ovo ljetovanje pamtiti i prepričavati još dugo.