Udruga Sretna mama iz Zagreba posjetila nas je u hotelu Allegro krajem lipnja, a petero djece u pratnji roditelja uživalo je u blagodatima mora i prelijepog Rapca.

Od prvog trenutka osjećali smo se kao u raju“, objašnjava predsjednica Udruge Ana Mišić. „Osoblje hotela zračilo je ljubaznošću i dobrotom, no svakako moram spomenuti dragu gospođu Klaudiu Verbanac, direktoricu hotela koja nas je toliko srdačno dočekala da jednostavno nemam riječi kojom bih to opisala, a još manje kako zahvalila. Uz uslužno osoblje na raspolaganju su nam bile prekrasne i uvijek nasmijane dame s recepcije, koje su nam darovale više od ljubaznosti. Osmijesima i lijepim riječima simpatične djevojke imaju moć uljepšati početak, sredinu i kraj dana. Naš dragi šef sale Mirsad nam je priredio srdačnu i toplu dobrodošlicu i osiguravao stolove, a djeca su ga jednostavno obožavala. Kako i ne bi kad nas je nasmijavao svojim dosjetkama. Tu su i majstori kuhari koji su spravljali odlične deserte i objede. Ljubazno osoblje hotela Allegro definitivno nas je razgalilo, dok su nam na raspolaganju bile sve sadržajne i zabavne aktivnosti poput aqua-aerobika na bazenu, tjelesnog čuvara koji je sve pomno pratio i osigurao da sve bude u najboljem redu, a svaka je mama imala dvokrevetnu sobu s televizorom.

Većina roditelja i djece ljetovali su tako u Rapcu nakon duljeg razdoblja, a neki čak proveli i svoje prvo ljetovanje i boravak na moru tu su ga svi jednoglasno opisali kao nezaboravan, rajski doživljaj. Evo što je napisala majka jedne djevojčice:

Ima ta kompanija Valamar Riviera. Imaju taj hotel Allegro. U Rapcu. Imaju svoj tim. Za koje ne možeš reći da vode hotel, nego vode život u hotelu, ljubav s restoranom, razgovor s hranom i prijateljstvo sa svakim gostom. Takvi su nekakvi svi, sa srcem u očima. Zajedništvo u svemu. Ljubav prema životu u svakom njihovom prijemu, u riječima i pogledima kojim vam se pruže kao da ste njihovi. A jeste – iako niste. Postajete istog trenutka. U hotelu natiskana draga lica. Što te razumiju. Što znaju i bez riječi. U hotelu, u restoranu, u kafiću, na terasi sa suncem, i vjetrom, i morem… Hvala. Za srdačnost i ljubav. Hvala na dirljivom prijemu. Bilo mi je prelijepo u vašem gradu. Jer grad, to ste vi…

Hvala svim mamama i djeci, bilo nam je zadovoljstvo.