Iako je godina tek počela, naši kampovi nastavljaju nizati međunarodne nagrade. Naime, istarski Camping Resort Lanterna i Naturist Camping Solaris te krčki Camping Resort Krk ovih su dana dobili nova najviša priznanja njemačkog autokluba ADAC te nizozemskog ANWB-a.

Camping Resort Lanterna 4* i Camping Resort Krk 5* tako su dobili nagradu ADAC SUPER Platz 2017, dok su Camping Resort Lanterna 4*, Naturist Camping Solaris 3* i Camping Resort Krk 5* nagrađeni priznanjem ANWB TOP 2017.

„Velika su to priznanja za naše kampove Camping Adriatic by Valamar i raduje nas što su čak tri osvojila nagrade nakon što su inspektori obaju klubova posjetili oko 2000 kampova diljem Europe. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu postavljamo si kao imperativ i tako držimo poziciju vodećih na tržištu. Camping Resort Lanterna i Camping Resort Krk već su se otprije svrstali uz bok rijetkim europskim kampovima koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi i članovi su elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u uglednom europskom udruženju Leading Campings of Europe. Naravno da su nam nova priznanja dodatna motivacija da budemo još bolji te u nadolazećem razdoblju nastavimo ulagati u sadržaje i ponudu naših kampova.

Tako će primjerice goste u Camping Resortu Lanterna dočekati novouređeni središnji trg s raznovrsnim trgovinama, pekarnicom i supermarketom, dva nova tematska restorana (Tuna bay grill i Grano duro) te nova premium naselja mobilnih kućica, među kojima i Happy dog premium village – prvo naselje u potpunosti prilagođeno boravku u kampu s kućnim ljubimcima. Uza sve to, obiteljski vodeni park bit će još veći i zabavniji te uključiti tri nova vodena tobogana i dva nova bazena, a svi će bazeni u vodenom parku imati i grijanu vodu. Na Krku će ove godine kampovi Zablaće i Ježevac biti obogaćeni i goste dočekati dodatnim sadržajima i uslugama . Ulagat će se i u ostale kampove na Krku, Istri i Dubrovniku unapređivanjem kvalitete kamping smještaja, ponude plaža i ugostiteljskih sadržaja“, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere.

Uz priznanja vodećih europskih autoklubova, Camping Resort Lanterna osvojio je i nagradu prvoga portala namijenjenoga recenzijama korisnika usluga kampova – Camping2Be – na temelju najboljih ocjena u konkurenciji 3500 kampova.