Najpopularniji violončelistički dvojac današnjice 2CELLOS, u nedjelju 30. kolovoza održao je spektakularan koncert u čarobnom ambijentu plaže hotela Valamar Dubrovnik President 5*.

Tijekom sat i pol dugog koncerta 2Cellosi su “razvalili” obradama pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chili Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni Smooth Criminal Michaela Jacksona, koji ih je i lansirao u centar zanimanja, a apsolutni vrhunac koncerta stigao je dolaskom bubnjara Dušana Kranjca, koji je atmosferu doveo do usijanja.

„Bilo bi loše kad bismo nakon izvedene pjesme otvorili oči, a vas ne bi bilo tu. Hoćete li ostati s nama do kraja, hoćete li izdržati?“, šalili su se s bine čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser prisjećajući se svog koncerta u Dubrovniku prije četiri godine. „Još ste tu, ovo nam je rekord.“, komentirao je planetarno popularni dvojac koji je osvojio dubrovačku publiku, a tijekom energičnog nastupa potrgale su se strune na njihovim gudalima. Definitivno, bio je to koncert ljeta 2015.!

Koncert u organizaciji Valamar Rivijere nesebično su pomogli naši partneri Hrvatski Telekom, Konzum i Filip Metković kojima i ovim putem zahvaljujemo na podršci ovom jedinstvenom glazbenom događaju.