Valamar je prepoznat kao top poslodavac u turizmu, što je potvrdilo i neovisno istraživanje portala MojPosao. Velika nam je čast nositi tu titulu, a ujedno i motivacija da nastavimo razvijati željenu korporativnu kulturu i osiguramo najbolje uvjete rada za naše zaposlenike.

Cilj nam je da svaki naš ValamArtist osjeća pripadnost velikoj Valamar obitelji i kroz svoj rad ostvaruje temeljene vrijednosti naše kompanije. Ugodna i stimulativna atmosfera na radnom mjestu te osjećaj zadovoljstva poslom koji se obavlja, važan su temelj korporativne kulture u svakoj modernoj kompaniji. Valamar želi i u ovom području biti predvodnik i poslodavac prvog izbora. U naše četiri destinacije – Poreč, Rabac, Krk i Dubrovnik – krećemo s organizacijom četiri programa događanja za naše zaposlenike:

 Valamar Business

U Business kategoriji događanja, naglasak je stavljen na osjećaj postignuća i smisla kod zaposlenika. Osim već postojećih prezentacija Uprave, Management foruma i roadshow-a, novina su predstavljanja projekata i inicijativa zaposlenicima od strane A1/B1 menadžera.

Valamar MeetUp

Glavni cilj MeetUp kategorije je jačanje osjećaja pripadnosti i kolegijalnosti među zaposlenicima. Kontinuirano predstavljanje sektora/odjela/zaposlenika slobodnog formata s fokusom na projekte i zaduženja navedenih pomoglo bi u boljem razumijevanju i suradnji na razini kompanije.

Valamar Fun

Događanja unutar Fun kategorije, među koje spada i već tradicionalni Family Day, neformalnog su karaktera i njihov je cilj poticanje zaposlenika na sudjelovanje i jačanje timskih odnosa.

Valamar Sport & Wellbeing

Sport&Wellbeing kategorija u središte svih događanja stavlja psihofizičko stanje Valamarovih zaposlenika na radnom mjestu. Događanja su usmjerena na poboljšanje zadovoljstva zaposlenika. Osim toga, oformili smo i Corporate Culture Team – naš tim za korporativnu kulturu koji broji dvadesetak članova i u kojem su zastupljeni svi sektori i odjeli. Corporate Culture Team vodit će brigu o tome da su zastupljeni interesi svih zaposlenika i da svatko u aktivnostima koje se organiziraju može pronaći nešto za sebe, međusobno će dijeliti primjere dobre prakse i biti podrška u kreiranju aktivnosti za ValamArtiste.

Željeli bismo čuti i vaše prijedloge i ideje pa vas pozivamo da nam pišete na mail: valamartist.info@valamar.com

ValamArtist:

ODGOVORNOST
Odgovorni smo i vjerodostojni prema poslovnim partnerima, pažljiv smo poslodavac koji se brine za svoje zaposlenike, pružamo podršku društvenoj zajednici i posvećeni smo očuvanju okoliša.

GOSTOLJUBIVOST
Naši se gosti uvijek osjećaju dobrodošli i iznimno cijenjeni.

AMBICIOZNOST
Postavljamo si izazovne ciljeve te stremimo izvrsnosti u svemu što radimo.

INOVATIVNOST
Uvijek smo spremni za promjene i angažirani u traženju prilika za inovacije koje će pridonijeti boljim rezultatima.

PONOS
Ponosni smo na svoje destinacije i na to što smo dio obitelji Valamar.

 

Svaki član tima ima jednako važnu ulogu. Moja je uloga stvoriti val, a svi u timu održavaju taj val u pokretu. – William Wang, poduzetnik