Labin će svojim gostima i stanovnicima tijekom blagdana pokloniti bogat program događanja i zvučna imena glazbene scene koja će dodatno uljepšati čaroliju Božića u ovom pitoresknom starom gradiću. Glavnina zbivanja događat će se na Zelenicama u Podlabinu koje će tijekom tri dana, od 21. do 23. prosinca, biti zatvorena za promet. U četvrtak 21. prosinca feštu će predvoditi Alen Vitasović, a središnji je događaj veliki koncert Željka Joksimovića u petak 22. prosinca. Prije Joksimovića posjetitelje će zabavljati poznata Labinjanka Elis Lovrić, a u subotu 23. prosinca gibat ćemo se u ritmovima funka uz Dino Dvornik tribute band.

Naravno, i mališani će imati program krojen baš po njihovoj mjeri jer će u subotu 23. prosinca Istra Inspirit organizirati četverosatne predstave za djecu – Božićna pustolovina – prilagođene Labinštini, labinskoj cakavici i labinskoj povijesti. Tu je i vlakić Djeda Mraza za potpuni ugođaj.

Blagdani nisu pravi blagdani bez istinskog uživanja u dobrom iću i piću, a bogata eno-gastro ponuda (slatkiši, kuhano vino, kobasice i ostale delicije) svoje će ljubitelje dobrih okusa čekati u prigodnim adventskim kućicama. Humanitarna lutrija, božićni vatromet, nastupi lokalnih glazbenika, DJ-eva i zborova…. Bit će to tri dana prepuna događanja za svaki gušt. Svi ste pozvani!