Nezaboravnim koncertom koji su 14. rujna  građanima i posjetiteljima Poreča priredili Bajaga i Instruktori, završilo je četvrto izdanje Poreč Open Air Festivala.

Jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji prepunu je porečku rivu proveo kroz 35 godina svoje uspješne karijere i svim okupljenima priuštio noć za pamćenje. Bajaga i Instruktori koncert su u 22 sata otvorili pjesmom Dobro jutro, a poznati hitovi kao što su Život je nekad siv, nekad žut, Muzika na struju, Godine prolaze, 220 u voltima, Tišina te Moji drugovi bili su samo dio repertoara kojim su okupljene zabavljali puna dva sata. Koliko ih publika voli, govori i to što ih je dugotrajnim pljeskom i ovacijama pozvala na bis te je nakon još tri bonus pjesme prekrasna noć završena mnogima omiljenom Tamarom.

”Poreč je divan, bilo nam je zaista prekrasno. Publika je odlična, kao i cijela organizacija. Nastup je bio fantastičan, a publika je tražila još više. Takva publika je najbolja! Sigurno se opet vidimo”, istaknuo je legendarni rocker.

Prije Bajagina nastupa publiku je zagrijao duo The Blondes, a svi posjetitelji posljednju su večer ovogodišnjeg izdanja “festivala života” imali prilike na rivi uživati i u okusima američke, talijanske, meksičke i istarske kuhinje u sklopu programa World Plates.

Poreč Open Air Festival već četiri godine pruža nezaboravne doživljaje svima koji se tijekom ljetnih mjeseci nađu u Poreču te je i ovog ljeta svakodnevno od početka srpnja zabavljao turiste i domaće stanovništvo. Mnogobrojni posjetitelji festivala tijekom srpnja, kolovoza i rujna imali su prilike družiti se s cirkusantima i uživati u njihovim vratolomijama i ludorijama, istraživati mitove i povijest, plesati s prinčevima, princezama i likovima iz crtića, opuštati se uz zabavne filmske hitove pod vedrim nebom, prepustiti se romantici na posebnom pikniku te uživati u raznim delicijama.

Uspjeh Poreč Open Air Festivala rezultat je suradnje naše kompanije sa sponzorima domaćinima – Gradom Porečom, Turističkom zajednicom Grada Poreča, Turističkom zajednicom Istarske županije, Hrvatskom turističkom zajednicom te tvrtkom MPG, organizatorom događanja, a festival je pokrenut upravo s ciljem podizanja kvalitete zabave, kako za goste tako i za domaće.

Bajaginim koncertom službeno je završeno četvrto izdanje “festivala života”, a organizatori već pripremaju sljedeće, s pregršt zabavnih sadržaja koje će i iduće ljeto osigurati posjetiteljima Poreča i domaćem stanovništvu puno zabave, smijeha, veselja, dobre glazbe i raznovrsnih delicija. Vidimo se na 5. Poreč Open Air festivalu!