Brojni atraktivni turistički proizvodi koje Baška ima u ponudi sada su objedinjeni u novoj imidž brošuri, koja je savršen način da potencijalne posjetitelje i trenutne goste na kreativan i sažet način informiramo o svemu što Baška nudi.

Nova brošura sadrži 32 stranice, u praktičnoj dimenziji 21×21 cm i tiskana je u ukupno 20 000 primjeraka. Namijenjena je za kvalitetniju promociju na inozemnim emitivnim tržištima, putem sajmova na kojima se predstavlja otok Krk, kao i promociju u samoj destinaciji.

Brošura je dostupna u hrvatsko/engleskom i njemačko/talijanskom izdanju, a preuzeti je možete na web stranici Visitbaska.hr ili u Turističkom informativnom centru TZO Baška.

Inače, Baška se kao turističko odredište počela razvijati davne 1904. godine i vrlo brzo postala je nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje sunca i mora.

No, s vremenom, Baška se pretvorila u puno više od prelijepih plaža te krenula u razvijanje potencijala jedinstvene prirode koja ju okružuje. Bogata outdoor ponuda, kultura i gastronomija se povezuju u doživljaje koji stvaraju odredište idealno za aktivne odmore i iskustva koja potiču na povratak.