Naši kolege sudjelovali su na nekim od najvećih foruma u Njemačkoj, Španjolskoj i Puli, najvažnijim mjestima gdje se sastaju izlagači i kupci. Izvrsno su prezentirali Valamar, naše destinacije i objekte, te su održali sastanke s mnogobrojnim predstavnicima MICE agencija. U Münchenu su sudjelovali i na eventu na kojem je potencijalnim novim partnerima prezentirano najbolje od istarske gourmet ponude.

40 sastanaka u tri dana 

M&I Forum, vodeći i najveći specijalizirani forum kongresne industrije već 12 godina uspješno se organizira širom Europe pod vodstvom Worldwide Events-a. Prvi ovogodišnji M&I Forum održao se u španjolskom Beniromu gdje je svaki buyer i supplier održao po gotovo 40 sastanaka u tri radna dana. Neformalna druženja iskoristile su kolegice Dorja Horvat iz Dubrovnika i Lana Radolović Jakus iz Poreča, kako bi i onima s kojima nisu imale sastanke približile naše destinacije i povezale se s namjerom da se ostvari što više novih kontakata.

Prezentacija Istre i Valamara u Njemačkoj

Na eventu koji su organizirali Turistička zajednica Istarske županije te tvrtka Charter&Share  iz Münchena koja se bavi luksuznim putovanjima i iznajmljivanjem lux automobila, bile su naše kolegice iz prodaje Lana Radolović Jakus, Mihaela Štifanić i Nikolina Varga. Nakon službenog otvorenja, slijedila je istarska gourmet prezentacija, moderan istarski menu, koji je u ime TZIŽ priredio chef Deniz Zembo. Posluživalo se vrhunsko istarsko vino Kozlovic, Roxanich, Coronica te maslinovo ulje Chiavalon i Ipša. Uzvanici su iskazali zaista veliki interes za naše objekte i usluge. Na sajmu RDA Friedrichshafen, posvećenom grupnom turizmu, Valamar je nastupio sa samostalnim štandom. Ove su godine našu kompaniju predstavljali Kristijana Ribarić Matušan (direktorica prodaje za destinaciju, Rab), Franko Višković (odjel grupne prodaje, Rabac) i Danijel Turkan (odjel grupne prodaje, Poreč).

‘Jedan-na-jedan’ sastanci u Puli

Naši kolege Dino Dejak i Luca Maras predstavljali su Valamar na Incentives Alpe Adria eventu koji se u Puli održao 25. i 26. travnja. Cilj događaja je povezati izlagače iz regije Alpe Adria s kupcima iz cijele Europe. Posebnost ovog događaja je koncept “Try Before you Buy”, pa su svi sudionici imali priliku vidjeti kako izgleda jedan od cjelodnevnih  incentive programa – active, historical, cultural ili culinary. Naši kolege su odradili brojne ‘jedan-na-jedan’ sastanke s predstavnicima MICE agencija i tvrtki te prezentirali naše destinacije i objekte kao odlične solucije za incentive grupe, kao i za sve ostale oblike MICE eventa.