Legla sam i probudila se uz zvuk mora. Ne sjećam se kad sam posljednji put bila ovako opuštena i dobro se naspavala, napisala je na svojem profilu na Instagramu Shelley Morecroft, britanska influencerica koja je u rujnu posjetila naš hotel Valamar Meteor.

Rođena Njemica koju na Instagramu prati više od 45.000 ljudi, boravila je u novoobnovljenoj sobi, uživala u hotelskim restoranima, koji su ju oduševili, te otkrivala uličice staroga grada i o svemu se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

“Večera je bila vrhunska. Pripremili su jelo prema mojim specifičnim prehrambenim zahtjevima i donijeli mi bezglutensku tortu; bife je nudio najveći izbor hrane, koja je bila iznimne kvalitete. Nedostajat će mi ovolik izbor kad se vratim kući”, napisala je na Instagramu, a tek treba objaviti post na svojem blogu s cjelokupnim dojmovima, koji su, čini se, isključivo pozitivni. Njezin posjet Valamar je organizirao u suradnji s partnerom JET2, koji je osigurao avionske karte, a mi smo se pobrinuli za smještaj i sadržaj putovanja.