Kampovi Lanterna i Krk svrstali su se uz bok rijetkih kampova koji su postali uzor ostalim kampovima u Europi. Oba kampa članovi su elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru uglednog europskog udruženja Leading Campings of Europe

Najveće kamping udruženje u Njemačkoj, DCC (Deutscher Camping Club), utemeljeno prije više od 60 godina, dodijelilo je priznanja DCC Europa Preis kampovima koje su njihovi članovi ocijenili najboljima. U klub najboljih među kampovima iz Španjolske, Portugala, Francuske i Njemačke, upisao se i Valamarov kamp Krk.

Priznanje najvećeg kamping udruženja u Njemačkoj potvrda je izvanredne kvalitete usluge koju kamp Krk nudi svojim gostima. Ponuda i sadržaji kampa Krk svakodnevno oduševljavaju sve one koji odluče ovdje provesti odmor te se zadovoljno vraćaju u naš kamp iz godine u godinu. Ove će sezone kamp Krk postati prvi kamp s pet zvjezdica na Jadranu, uz mnoštvo novih zanimljivosti i sadržaja za goste koji traže vrhunsku kamping uslugu. Ova će investicija dodatno osnažiti već zasluženi status jednog od najboljih kampova u Europi, zajamčen upravo nagradom DCC Europa Preis“, istaknuo je Zoran Morožin, direktor kampa Krk.

Camping-Lanterna-Glamping-Tent-View1

Kamp Krk je zajedno s kampom Lanterna dobio priznanje “Best Camping 2016” koje dodjeljuju najveći njemački i nizozemski autoklubovi ADAC i ANWB. Valamarovi kampovi, objedinjeni u jedinstveni brend Camping Adriatic by Valamar, iz godine u godinu podižu kvalitetu usluge, ulažu u razvoj ponude i kvalitete, a brojne nagrade koje osvajaju potvrda su izvrsnosti koju prepoznaju kako gosti, tako i stručna kamping javnost.

„Ovo su velika priznanja za Camping Adriatic by Valamar kampove i raduje nas što su čak dva naša kampa osvojila nagrade u jakoj konkurenciji. Ovakva priznanja dodatna su nam motivacija da budemo još bolji. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu si postavljamo kao imperativ i na taj način držimo poziciju tržišnog lidera“,  izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za marketing i prodaju u Valamaru.

Kampovi Lanterna i Krk svrstali su se uz bok rijetkih kampova koji su postali uzor ostalim kampovima u Europi. Oba kampa članovi su elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru uglednog europskog udruženja Leading Campings of Europe, a ove godine ponijet će i po jednu zvjezdicu više, pa će tako kamp Krk dobiti 5*, a Lanterna 4*.