Ostvarvši veliki uspjeh s 95 % od ukupnoga broja bodova i ove smo godine – već jedanaesti put – nagrađeni prestižnim certifikatom Poslodavac partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. Pritom nije zgorega napomenuti da su ove godine standardi za dobivanje certifikata poprilično postroženi.

Projekt Certifikat Poslodavac partner, koji podupire portal MojPosao, prepoznao je našu izvrsnu praksu pri planiranju obrazovanja i razvojnih programa stalno zaposlenih i sezonskih radnika, internoj razmjeni znanja te općenito dostupnosti i raznovrsnosti edukacija omogućenih zaposlenicima. U Valamaru se prepoznaju talenti i ključni zaposlenici te se mnogo ulaže u promicanje kulture razvoja kompetencija. Najveći mogući broj bodova postigli smo u upravljanju učinkom, a sve zahvaljujući transparentnim procesima praćenja i nagrađivanja radnog učinka, povezanosti praćenja zaposlenika sa strategijom i razvojem te upravljanja karijerom i napredovanjem zaposlenika.

Certifikat Poslodavac partner u ime Valamar Rivijere primila je Mary Ann Dizdar, voditeljica projekata u Sektoru ljudskih potencijala te je tom prigodom i izjavila: „Iznimno nam je zadovoljstvo što nas je struka prepoznala kao kompaniju s kvalitetnom i jasno usmjerenom strategijom upravljanja ljudskim potencijalima. Našim zaposlenicima nudimo mogućnosti za kontinuirano profesionalno napredovanje internim programima edukacija i nagrađivanja, a istodobno smo fokusirani i na brigu o cjelokupnoj kvaliteti života i rada naših djelatnika. Potencijalni nas zaposlenici prepoznaju kao jednoga od najpoželjnijijh poslodavaca u turizmu, što dodatno potvrđujemo vrijednim i nadaleko prepoznatim certifikatom kao što je Poslodavac partner“, izjavila je Mary Ann Dizdar.