Nacionalna godišnja nagrada “Simply the best!” ove je godine dodijeljena Crnoj ovci, i to u kategoriji enološko-gastronomskih sadržaja.

Ova je baščanska manifestacija na turističkoj burzi PUT, najstarijem hrvatskom B2B turističkom susretu, nagradu Simply the best dobila za svoju kvalitetu i kreativnost te zato što svojom sadržajnom raznolikošću i specifičnom gastronomskom ponudom obogaćuje atraktivnost turističke ponude destinacije. Nagrade tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

Organizator Crne ovce Studio Conex, sponzori domaćini Turistička zajednica općine Baška i Općina Baška te glavni sponzor Valamar Riviera, kao i svi ugostitelji, putničke agencije, udruge, klubovi, prijatelji Crne ovce s područja općine Baška, ističu da su pripreme za iduću Crnu ovcu već počele te, kao i svake godine, imaju samo jedan cilj – nadmašiti sami sebe.

Na dodjeli nagrada u Gradcu, s baščanskom Ovcom veselili su se i brojni djelatnici turističkih agencija, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva, restoraterstva i turističkih zajednica, a Crna ovca obećala im je nezaboravan provod ako joj se pridruže iduće godine od 15. do 17. svibnja u Baški na otoku Krku.