Koliko je lijepo ljetovati na našem otoku Krku, ne moramo posebno ni naglašavati. Bilo da je riječ o aktivnom ili pak „klasičnom“ odmoru, Krk je uistinu idealna destinacija.

Od ove sezone ljetovanje je još ugodnije zahvaljujući dodatnim ulaganjima naše kompanije u segment kampinga. Jedno je od takvih nedavno uređenih kamping ljetovališta i naš kamp Zablaće u Baški pa od ove godine njegovi gosti mogu uživati i u luksuznom kampiranju. Čak 43 nove mobilne kućice Vela Bay Premium i 32 mobilne kućice Marena oduševljavaju vrhunskom udobnošću. Uređena je nova recepcija i pristup kampu te parcele, a iznimna je pozornost posvećena i hortikulturnom uređenju. Goste i posjetitelje očekuje novi Sky bar u sklopu recepcije i nova tržnica na otvorenom s pozornicom za razna događanja te ponudom domaćih i autohtonih proizvoda. Kamp Zablaće nudi brojne zabavne sadržaje i usluge za cijelu obitelj pa će tako najmlađi gosti posebno uživati u novom dječjem igralištu.

Kako bismo svim našim sugrađanima približili novosti u kampu, 12. srpnja organizirali smo Dan otvorenih vrata. Program je započeo okupljanjem na novouređenoj recepciji u večernjim satima, a potom su se svi zainteresirani uputili u organizirani obilazak. Posjetitelje su posebno oduševile nove mobilne kućice i tržnica s domaćim proizvodima, dok su mališani došli na svoje na novom prostranom dječjem igralištu. Vrhunac večeri mnogima je zasigurno bio standup nastup popularnog Željka Pervana Na komadiću Europe.

Otok Krk naša je rastuća destinacija na Kvarneru u koju kontinuirano ulažemo u podizanje kvalitete objekata i usluga te u širenje kapaciteta akvizicijom tvrtke Hoteli Baška 2015. godine. Danas su na otoku Krku naša tri hotela i pet kampova, u koje se može smjestiti više od 10 tisuća gostiju.