Valamar Rivijeri je na svečanoj proslavi projekta Certifikat Poslodavac Partner uručeno posebno priznanje „10 godina Poslodavac Partner“ za kontinuirano potvrđivanje izvrsnosti u ljudskim resursima. U ime Valamar Rivijere priznanje je primila Gordana Fabris, direktorica Ljudskih resursa te izjavila: „Iznimna mi je čast što u ime Valamara mogu primiti ovo posebno priznanje. Kao dugogodišnji nositelji certifikata Poslodavac Partner, kontinuirano smo rasli u promišljanju i stvaranju kvalitetne strategije ljudskih resursa kroz ulaganja u svoje zaposlenike, motiviranje, nagrađivanje i stručno usavršavanje, te tako postigli da Valamar bude prepoznat kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu. Certifikat Poslodavac Partner je uvijek bio važna potvrda našim dobrim praksama u upravljanju ljudskim potencijalima, a ovo priznanje je dodatna pohvala kvaliteti našeg poslovanja. Ponosni smo što smo dio projekta Certifikata Poslodavac Partner od njegovih samih početaka i stoga koristim ovu priliku da tvrtki Selectio čestitam 10. godišnjicu obilježavanja ovog značajnog projekta koji nas u Valamaru potiče da iz godine u godinu budemo još bolji u svojoj misiji izvrsnosti.“

Rezultati istraživanja provedenog na 514 ispitanika pokazuju da su poslodavci koji su nositelji certifikata Poslodavac Partner prepoznati od strane posloprimaca. Čak 99,3% ispitanih posloprimaca preferira certificiranog poslodavca, a kao glavna dva razloga navode stabilnost i uređenost sustava te veću mogućnost razvoja karijere.

Osim Valamar Rivijere, ovo posebno priznanje povodom 10 godina Certifikata Poslodavac Partner primile su i tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska, HBOR, Microsoft i Vipnet.