Već se tradicionalno prije početka turstičke sezone diljem Europe organiziraju brojni sajmovi vezani uz turizam na kojima sve turističke kompanije posjetiteljima (i svojim potencijalnim gostima) predstavljaju sve najbolje iz ponude.

Led su 6. siječnja probile kolegice Lana Radolović Jakus, voditeljica tima MICE prodaje i viša suradnica MICE prodaje Karolina Gojtan odlaskom u Berlin na jedan od najvećih sajmova vjenčanja u Njemačkoj, na kojemu je sudjelovalo više od 100 izlagača. S obzirom na pojačan interes za vjenčanja u Hrvatskoj, počela je suradnja s berlinskim organizatorom vjenčanja Sarah Linow, kojima je prezentirana ponuda Valamar Isabella Island Resorta te Ville Polesini.

Nizozemski kampisti iz prve su ruke saznali novosti u kampovima od našeg kolege Dominika Afrića, višeg suradnika u rezervacijskom centru, koji je Valamar predstavljao na sajmu Vakantiebeurs u Utrechtu (od 9. do 14. siječnja). Brojne su novosti (od novih kućica do infrastrukture i sadržaja) u nekoliko naših kampova (Lanterna, Ježevac, Zablaće, Škrila, San Marino, Padova i Marina), a sve možete provjeriti na našim službenim mrežnim stranicama www.camping-adriatic.com.

Novosti u kampovima i hotelima u svim našim destinacijama predstavila je naša kolegica, prodajni agent rezervacijskog centra Stefani Detemple na sajmu CMT Stuttgart (Caravanning & Motoring & Tourism) od 13. do 21. siječnja. Na sajmu smo nastupili u sklopu HTZ-ova štanda. Jubilarno 50. izdanje CMT-a okupilo je više od 2000 izlagača iz više od 90 zemalja, a obišlo ga je više od 240 000 posjetitelja. U sklopu tog sajma održan je i Fahrrad- & Erlebnis Reisen mit Wandern (biciklistički sajam), a biciklističku ponudu Valamara predstavili su Toni Hrvatin, voditelj razvoja destinacijskog proizvoda i voditelj grupne prodaje Aleksandar Gergorić.