DIVIZIJA POSLOVNI RAZVOJ, STRATEŠKO UPRAVLJANJE I KORPORATIVNI POSLOVI: 

Katja Miladinović – specijalist kvalitete:

Katja je u odjelu kvalitete od 2015. godine, a tijekom 2017. godine iznimno je doprinosila razvoju programa Up!lifting. Koordinatorica je petero ambasadora Up!liftinga za hotele i ljetovališta Valamar Riviere.

Svojom vedrinom, ljubaznošću, poštovanjem i razumijevanjem prema radu i suradnicima Katja ostavlja pozitivan dojam i primjer svojim kolegama. Uvijek je na raspolaganju da bi udovoljila poslovnim zadacima i svojim kolegama suradnicima, a sve s ciljem stvaranja pozitivnoga poslovnog ozračja i unapređivanja odnosa među odjelima i kolegama.

REGIJA DUBROVNIK


Mirko Soldo – voditelj investicija

Mirko savjesno, predano i odgovorno obavlja sve postavljene radne zadatke. U komunikaciji prema kolegama i eksternoj komunikaciji prema partnerima stvara pozitivno i motivirajuće ozračje, čime doprinosi ostvarivanju poslovnih ciljeva Društva. Svakodnevno pokazuje veliku odgovornost i samoinicijativu, a spremno preuzima i ostale poslove koje mu povjeri nadređeni. Mirko se ističe staloženim pristupom u često stresnim i neugodnim situacijama. Potpuno je fokusiran na posao, u pravilu radeći cjelodnevno, a često i tijekom vikenda.


SEKTOR FINANCIJA I RAČUNOVODSTVA


Renata Kovačević – voditelj odsjeka destinacijskog računovodstva

Renata je pouzdana, vrijedna, brza i točna pri obavljanju svakodnevnih obveza, uz koje uvijek spremno prihvaća i nove izazove koje se trudi samostalno riješiti. Ostvaruje vrlo kvalitetnu komunikaciju unutar kolektiva, a posebno i prema vanjskim partnerima, čime doprinosi i ugledu Društva u cjelini. Osoba je vrlo pozitivnog stava čime utječe na širenje pozitivne klime i kvalitetnih međuljudskih odnosa u sektoru, iznimno realna u procjeni vlastitih, ali i kompetencija i mogućnosti kolega s kojima surađuje pa je stoga dobila i nadimak „Dobri duh odsjeka likvidature i saldakonti dobavljača“.


Vedran Benčić – referent naplate potraživanja i platnog prometa

Vedran je jako pedantan i predan poslu, a ujedno smirenim pristupom pozitivno utječe na ugodno radno okruženje. Spremno prihvaća dodatne poslove te je vrlo samoinicijativan. Svaki zadatak odrađuje kvalitetno i bez pogreške. Osim poslova koje odrađuje, spreman je prenositi znanje i izdvojiti vrijeme i za ostale kolege. Dobar je kolega i prema svakome isključivo prijateljski naklonjen, svestran, zabavan i pozitivan. Ukratko, s našim je Vedranom ugodno raditi i s njime provoditi vrijeme.


SEKTOR STRATEŠKOG PLANIRANJA I KONTROLINGA


Vesna Legović Hrvatin – voditelj odjela strateškog planiranja

Već dugi niz godina u svakodnevnom radu Vesna dokazuje uspješnost u vođenju tima te visoku razinu organizacijskih sposobnosti. Uvijek prepoznaje prioritete i uspješno donosi odluke u domeni obavljenoga posla. Proaktivna je, uspješno rješava probleme i iskazuje veliku volju za učenjem. Prema kolegama je uvijek srdačna i prijateljski nastrojena te voli surađivati, što nam dokazuje da posjeduje visoku razinu komunikativnosti i socijalne inteligencije.


SEKTOR UPRAVLJANJA IMOVINOM I OPĆI POSLOVI


Nevio Milohanić – administrator

Nevio već dugi niz godina savjesno, predano i pravodobno obavlja poslove administratora i interne pošte. Samozatajan je i izvršava sve poslove bez pogovora. Iznimno je ljubazan prema kolegama, ali i prema svima s kojima se u poslu susretne pa te kvalitete prepoznaju i njegovi kolege i suradnici.


SEKTOR IT


Gorana Jugovac-Benčić – IT specijalist za aplikativnu podršku

Kolegica Gorana već više od 30 godina radom ulaže u današnju Valamar Rivieru jer kao vrsni poznavatelj tijeka poslovnih procesa i podataka izrađuje složena aplikativna rješenja, poslovne procedure i zakonske regulative. Uvijek je spremna na nove izazove i otvorenu suradnju, kako s kolegicama i kolegama iz svih poslovnih područja Društva (posebno u dijelu FiR-a, hrane i pića i nabave) i unutar IT sektora, tako i s vanjskim partnerima.


SEKTOR LJUDSKIH POTENCIJALA


Matea Milanović  – suradnik u ljudskim potencijalima

Matea je ove godine preuzela znatno više odgovornosti vezanih uz selekciju i zapošljavanje te vodila stipendiste. Njezinim smo zalaganjem i doprinosom premašili očekivanja ugovorenih stipendista jer uvijek obavlja svoje zadatke profesionalno, kvalitetno i na vrijeme, proaktivna je pri pronalaženju rješenja i/ili novosti za unapređivanje razvoja te uvelike doprinosi pozitivnoj radnoj atmosferi.

Iskrene čestitke svim nagrađenima!