U prošlom smo broju VIV-a predstavili porečke Domaćine sezone, a u ovom broju nastavljamo s Domaćinima iz destinacija Rabac, Krk i Dubrovnik jer našim gostima uspijevaju stvoriti nezaboravna sjećanja.

Luka Uršić

Gordana Stevanović

Hanka Ćorić

Započnimo s Domaćinima sezone destinacije Rabac, najvećega turističkog središta na istočnoj obali Istre. Na recepciji hotela Albona recepcionar Luka Ursić Domaćin je sezone 2016. kao zaposlenik čije je ime spomenuto u najviše anketa i komentara gostiju. Kao i među gostima, Luka je omiljen i među kolegama na poslu! Gordana Stevanović Domaćin je sezone hotela Bellevue kao pomoćna konobarica u restoranu jer uvijek s osmijehom i lijepim riječima dočekuje goste. Svoj posao radi sa zadovoljstvom, šireći pritom pozitivnu energiju među gostima i kolegama. Domaćin sezone hotela Allegro jest Hanka Ćorić, kafe-kuharica koja je pozitivnim stavom prema poslu, gostima, kolegama i nadređenima pravi primjer dobroga domaćina.

Melisa Okić

Nada Tomić

Antonio Paliska

Odgovorna u poslu, dobra u kolektivu, vrijedna i pozitivna samo su neke od odlika Melise Okić, konobara barmena The Beat Bara i ujedno Domaćina sezone hotela Miramar. Melisi nikada ništa nije teško, prihvaća dodatne poslove i teži usavršavanju. Nada Tomić, sobarica specijalist u Valamar Sanfioru Domaćin je sezone 2016. Kako kažu njezini nadređeni, Nadina je orijentiranost na gosta besprijekorna te se uvijek trudi paziti na detalje kako bi udovoljila i najmanjim zahtjevima naših gostiju. Antonio Paliska, konobar barmen u PC-u Girandella i Domaćin sezone 2016. čak je dva puta osvojio nagradu za radnika mjeseca. Kao savjestan, ambiciozan vrijedan radnik kojega kolege cijene, Antonio je osoba na koju svi mogu računati.

Lea Šumbera

Toni Brezac

Danijela Peršić

U Marini Mediteran za Leu Šumberac, konobaricu i dobitnicu nagrade Domaćina sezone, njezini nadređeni kažu sljedeće: „Lea je vrijedna kao pčelica kojih ne nedostaje na terasi restorana u kojemu dočekuje goste i stvara im nezaboravna sjećanja.“ Domaćin je sezone Centralne pripremnice hrane u Rapcu kuhar Toni Brezac, omiljen među kolegama i iznimno vrijedan radnik koji je ove sezone odradio odličan posao i uskočio kad je trebalo, odradio sve profesionalno i iznimno se dokazao. U kampu Marina nagradu Domaćina sezone odnijela je recepcionarka kampa Danijela Peršić. Danijela svojom predanošću u svakom trenutku udovoljava željama gostiju te pridonosi pozitivnom ozračju u kolektivu, čime motivira sve oko sebe.

Mladen Filipović

Krista Grgić

Marina Mihalić

Putujući preko mora stižemo u destinaciju Krk. Domaćin je sezone u hotelu Valamar Koralj Romantic Mladen Filipović, voditelj outleta kojega gosti često spominju kao izvrsnoga domaćina jer uvijek napravi ugodnu atmosferu i pruži izvrsnu uslugu. Veliko znanje i iskustvo Mladen strpljivo i nesebično djeli sa svojim osobljem i kolegama. U kampu Ježevac nadzornica kampa Krista Grgić Domaćin je sezone 2016. kao ambiciozna radnica koja svoj posao obavlja uredno, stručno i ažurno. Komunikativna i vrijedna, Krista je uvijek spremna pomoći kolegama i gostima kampa stvarajući nezaboravna sjećanja. Djelatnica s najvišom stopom napredovanja i usvajanja novih znanja i vještina nadzornica Marina Mihalić Domaćin je sezone Camping Resorta Krk.

Renata Pavlović

Ružica Šarić

Snježana Lucić

Među kolegama prepoznata kao veoma vrijedna i marljiva osoba koja uvijek nastoji pomoći drugima te preuzima dodatne poslove i odgovornosti. Domaćin sezone kampa Škrila nadzornica Renata Pavlović oduševljava i goste i kolege i dobavljače pozitivnim duhom, predanošću poslu, kolegijalnošću i ljubaznošću te je najponosniji član tima u kampu.

Spuštamo se do jugoistočne strane otoka Krka u Bašku. Ružica Šarić, uvijek nasmijana čistačica u Wellness centru Baška, Domaćin je sezone u PC-u Hoteli Baška. Uredna, pedantna, savjesna i odgovorna, uvijek je spremna pomoći i pravi je primjer svojim kolegama. U kampu Zablaće Domaćin sezone jest čistačica Snježana Lucić, poštena i vrijedna radnica koja se pozitivnošću ističe u svojem timu. Posao obavlja stručno i profesionalno, a istodobno nalazi vremena za razmjenu pozdrava i osmijeha s gostima kampa.

Draga Mrkalj

Kristina Krešić

Ivan Prkut

Draga Mrkalj, Domaćin sezone kampa Bunculuka, dobri je duh Bistro & Loungea Boneta. Nasmiješena je i vesela te time i neiscrpan izvor energije. Svoje znanje nesebično prenosi mlađim kolegama, dok od iskusnijih s radoznalošću skuplja nova znanja i vještine.

Na samom jugu smjestio se šampion hrvatskog turizma 2016. – Dubrovnik. Gosti je često hvale pa je djelatnica restorana Kristina Krešić Domaćin sezone hotela Valamar Lacroma Dubrovnik. Kristina razvija izvrsne odnose s kolegama i nadređenim osobama. Uvijek dobro raspoložena i spremna pomoći kolegama, odrađuje sve zadatke i ispunjava želje gostiju. Domaćin je sezone hotela Tirena Ivan Prkut, voditelj smjene u kuhinji. Ivan se istaknuo predanim radom, dobrom organizacijom posla, održavanjem visoke kvalitete ponude hrane te uspostavljanjem kvalitetnih odnosa s kolegama.

Darko Marušić

Krešimir Daničić

Goran Đuratović

Darko Marušić radnik je domaćinstva hotela Valamar Club Dubrovnik te nositelj titule Domaćina sezone. Njegovi ga nadređeni opisuju kao pozitivnu, vedru i ljubaznu osobu koja svoj posao odrađuje profesionalno i s lakoćom, spreman je pomoći svakome tko zatraži njegovu pomoć te to uvijek čini s osmijehom na licu. Krešimir Daničić, nadzornik plaže od milja zvan „King of the beach“, Domaćin je sezone hotela Valamar Dubrovnik President. Uvijek razmišljajući unaprijed, proaktivno predlaže načine poboljšavanja posla i organizacije s ciljem pružanja nezaboravne usluge gostu. Uredan, nasmijan, raspoložen i profesionalan, veoma je odgovoran i omiljen među kolegama i gostima. Kućni majstor kampa Solitudo Goran Đuratović Domaćin je sezone kao radnik koji posao obavlja profesionalno te vodi brigu o funkcionalnosti kampa i preventivno djeluje da gosti ne nailaze na tehničke poteškoće te im time omogućuje bezbrižno uživanje u odmoru.

Niko Ćupić

Ljuba Pezo

Mario Urljević

Niko Čupić, dugogodišnji pouzdani zaposlenik recepcije hotela Valamar Argosy, Domaćin je sezone koji poštuje obveze i ostale članove tima te svojim zalaganjem doprinosi kvalitetnijim rezultatima rada. Nesebično prenosi znanje na mlađe kolege, a zadovoljstvo gosta uvijek mu je na prvom mjestu. Već je četrdeset godina Ljuba Pezo voditelj smjene i najbolji radnik Centralne kuhinje u Dubrovniku, a svojim znanjem i trudom doprinosi izvrsnim postignutim rezultatima. Osobito je omiljena među kolegama na koje nesebično prenosi iskustva iz dugogodišnje prakse. Najbolji je radnik u odjelu tehničkog održavanja u destinaciji Dubrovnik Mario Urljević, zaposlenik Valamara već punih šest godina. Od samog početka Mario marljivo i savjesno ispunjava sve radne obaveze.

Vi ste razlog zbog kojega se naši gosti ponovno vraćaju u Valamar i hvala vam na tomu!