Eleanor Roosevelt jednom je izjavila: „Iskreno gostoprimstvo sastoji se od toga da damo našim gostima najbolje od sebe.“

Naši gosti zamjećuju svaku vrstu pozitivne komunikacije, pogotovo u obliku iskrenog osmijeha, srdačnog „dobro jutro“ ili jednostavnog pitanja „kako ste?“. No ipak se nekoliko naših zaposlenika prošle godine izdvojilo od ostalih i predstavljamo vam domaćine sezone 2016. Započet ćemo s Porečom, našom najvećom destinacijom. Upoznajte ljude koji su zaslužni za proglašenje Poreča Najuspješnijom destinacijom za ljetni turizam 2016. godine.

Adrijana Žigman - Kamp Lanterna

Kuharica u kampu Lanterna Adrijana Žigman jedna je od domaćina sezone poluotoka Lanterna kao primjer predanosti i posvećenosti poslu. Sve radne obaveze ispunjava s ciljem stvaranja nezaboravnih sjećanja gostima te u svakoj situaciji nastoji kreativnošću i inovativnošću učiniti da gost na kraju tek zaključi: „Wow!“.

Elvira Raunik - Solaris

Elvira Raunik je žurnalistica u resortu Naturist Resort Solaris i njezini nadređeni kažu da je iznimno odgovorna u svom poslu jer svoje zadatke obavlja besprijekorno i pravodobno te isto traži od svojih kolega.

Annel Milanović - VCT

Goste bazena Valamar Club Tamaris čuva Annel Milanović koji, iako mlad, zalaganjem i trudom pruža dobar primjer kolegama. Odgovoran je u poslu te stvara dobre odnose s kolegama i nadređenima.

Josip Vondruška - PC Lanterna

Voditelj smjene u kuhinji Josip Vondruška domaćin je sezone PC-a Lanterna. Josip pruža povjerenje u radu odličnom i kvalitetnom komunikacijom uz konstantan, nesebičan, odgovoran i profesionalni rad.

Ivan Perković - Valamar Pinia

Domaćin je sezone Valamar Pinije voditelj smjene kuhinje Ivan Perković i za njega nadređeni kažu da je jedna od najjačih karika u timu te savjestan, odgovoran i predan radnik koji dugogodišnjim iskustvom i zalaganjem doprinosi uspjehu svog tima.

Adrijana Lakošeljac - CK Marijana Kljajić - Hotel Pical

U timu centralne kuhinje i kuhinje Hotela Pical istaknule su se kuhinjska radnica Adrijana Lakošeljac te voditeljica smjene Marijana Kljajić. Obje su pravi i vrijedni timski igrači, uvijek spremne pomoći svojim kolegama.

Ljerka Legović - Valamar Zagreb

Domaćica je Valamar Zagreba Ljerka Legović, žurnalistica u istoimenom hotelu. Osoba koja u svima izaziva snažno divljenje i poštovanje jer uvijek pronalazi rješenje za svaki problem i dobrim raspoloženjem uveseljava zaposlenike.

Đani Sinožić - Valamar Riviera

Đani Sinožić je kućni majstor koji nesebično kolegama u timu prenosi znanje i domaćin je Valamar Riviera hotela. Skroman, ozbiljan i vrijedan, uvijek je spreman razveseliti kolege.

Josip Nikšić - Valamar Isabella

Na otočiću Sv. Nikole u resortu Valamar Isabella Island dobitnik je nagrade za domaćina sezone konobar Josip Nikšić, dugogodišnji član tima. Svojom vedrinom, organiziranošću, ljubaznošću, poštovanjem i razumijevanjem prema gostu i prema suradnicima plijeni pažnju hotelskih gostiju ostavljajući dojam tople i srdačne dobrodošlice.

Šejla Golemović - Valamar Rubin 2

Osmijeh pravog domaćina Valamar Rubina jest osmijeh konobara barmena Šejle Golemović, osobe koja stvara nezaboravna sjećanja svakom gostu, a svojim je kolegama uvijek velika potpora.

Vesna Mikac - Valamar Crystal

Valamar Crystal nagradio je konobaricu Vesnu Mikac koja već dugi niz godina znanje radosno prenosi mlađim kolegama. Brojne godine iskustva čine je mudrom i dobrom kolegicom koja sa širokim osmijehom dočekuje i ispraća goste hotela.

Uroš Šuran - Valamar Diamant

Kao žili kucavici tehničke službe hotela Valamar Diamant domaćinu hotela Urošu Šuranu gost je uvijek na prvome mjestu, a modus operandi brzina i kvaliteta usluge.

Gracijela Martinić Dragan - PC Istra

Recepcionarka Gracijela Martinić Dragan domaćin je u kampu Istra. Disciplinirana i samostalna u poslu argumentirano izražava stavove i ideje i svakodnevna je podrška kolegama i pretpostavljenima te stvara pozitivnu radnu okolinu.

Ines Novak - Kamp Orsera

Domaćin je sezone kampa Orsera kompetentna, ljubazna i pouzdana osoba odličnih organizacijskih vještina, voditeljica smjene u kuhinji Ines Novak. Angažmanom i upornošću s lakoćom obavlja sve poslove i odličan je mentor novim radnicima u kuhinji.

Alen Jakus - PC Praonica

Domaćin sezone 2016. PC-a Praonice skladištar Alen Jakus marljiv je i savjestan u radu. Samostalan je i brzo uči te je uvijek spreman pomoći kolegama.

Anel Poropat - PC Sport

Među brojnim zaposlenicima s PC-a Sport istaknuo se Anel Poropat. Kreativan, pouzdan, pedantan i odgovoran karizmatik koji gostima ne dopušta da bez osmijeha odu sa SC Jedro i koji svakim postupkom pruža istinska nezaboravna sjećanja.

Domagoj Marić - Tehnički sektor

Domaćin je Tehničkog sektora mladi Domagoj Marić koji je, prema riječima nadređenih, iznimno sposoban, pošten mladi radnik s velikim potencijalom. Iznenađujuće lako svladava sve zadane zadatke sa zaraznim optimizmom i šireći pozitivne stavove.

Dragan Bakša - odjel sigurnosti

Dragan Bakša je dugogodišnji radnik Odjela sigurnosti i održava kvalitetnu konstantu u svom radu, a protekle je godine angažmanom i iskustvom značajno doprinio veoma povoljnom sigurnosnom stanju naših gostiju i imovine.

Hvala vam što podižete kvalitetu usluge našim gostima!

U sljedećem broju VIV-a predstavit ćemo vam domaćine destinacija Rabac i Krk.