Valamar Riviera je u okviru humanitarne akcije Veliko srce Valamara za umirovljenike osigurala donaciju za Udrugu umirovljenika – Klub Galija iz Poreča.

Sva sredstva iz humanitarne akcije prikupljena su od gostiju u Valamarovim objektima, a iskoristit će se za podršku u provođenju redovnih aktivnosti Kluba Galija, prvenstveno usmjerenih na zajednička druženja umirovljenika, edukativne radionice te nabavu potrebnog inventara i opreme za unaprjeđenje rada ovog Kluba, otvorenog 2010. godine.

Ovo je bila druga zaredom Valamarova humanitarna akcija u ovoj godini u okviru istoimenog programa društveno odgovornog poslovanja Veliko srce Valamara, kroz koji kompanija podupire udruge i vrijedne inicijative u lokalnoj zajednici koje se bave brigom o potrebitima.

Podrška kolegama u mirovini važan je segment društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere s ciljem njegovanja dugoročnih odnosa s umirovljenim zaposlenicima, ponajprije u znak zahvalnosti za sve učinjeno tijekom radnog vijeka, ali i u svrhu uključivanja bivših kolega te razmjene znanja i iskustava koja mogu pridonijeti rastu i razvoju kompanije.