Početkom listopada Udruzi za zapošljavanje osoba s invaliditetom INPROMO iz Labina uručena je donacija za nabavu opreme za rad te edukaciju članova udruge. Uručenju donacije prisustvovali su predsjednica udruge Mirela Benažić, a u ime Valamara voditeljica korporativnih poslova Deana Stipanović i direktor destinacije Rabac Sandi Sinožić.

Predsjednica udruge tom je prigodom istaknula: „U sklopu projekta Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada tražimo donacije, ali i poslove s ciljem poboljšavanja uvjeta rada te konkurentnost na tržištu. Valamar je imao sluha za naše molbe te nam donacijom omogućio nabavu opreme za rad i potrošnog materijala te nas time približio korak bliže tržištu. Uvrstivši nas u svoj popis dobavljača, Valamar nam je ujedno osigurao i dodatan poslovni angažman.

„Iznimno sam ponosan na činjenicu da aktivno sudjelujemo u unapređivanju kvalitete života naših sugrađana s područja Labinštine. Vjerujemo kako će ova donacija značajno doprinijeti kvaliteti rada udruge te im omogućiti razvoj novih projekata i uključivanje novih članova u rad udruge“, naglasio je Sandi Sinožić, a Deana Stipanović se nadovezala: „Velik trud i rad ulažemo u izgradnju i održavanje kvalitetnih odnosa i uzajamnog poštovanja sa svim članovima zajednica u kojima poslujemo. Stoga nam je i veliko zadovoljstvo pomoći ovim divnim ljudima koji svojim inicijativama zaista pomiču granice u našem društvu.“

 Udruga INPROMO djeluje od 2015. godine s ciljem poticanja intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada, a njezini članovi svakodnevno proizvode tekstilne predmete za osobnu i poslovnu upotrebu.