U porečkom hotelu Valamar Diamant kraj studenoga obilježila je velika godišnja dvodnevna konvencija tvrtke Sixt za zaposlenike iz Hrvatske i Slovenije te partnere kao što su Porche Hrvatska, Allianz, Autocommerce, Auto Gašparić, INA, Opel PSC i Impulse Leasing. Na ovom velikom MICE događaju ugostili smo tako oko 250 ljudi, a naš porečki MICE odjel još je jednom pokazao svoje vrhunsko umijeće organizacije velikih i zahtjevnih događaja.

Službeni se dio konvencije održavao u dvorani Ružmarin, a cijeli je hotel bio brendiran baš za njih (nova vozila BMW 5, Mercedes V klasa i Renault Kadjar ispred hotela sa zastavama, baneri, plakati i baloni) i u potpunosti njima na raspolaganju. Uz službeni, radni dio konvencije, naši su gosti mogli uživati i u zabavnim sadržaja pa je tako samo za njih organiziran party u klubu Saint & Sinner s nastupom bendova Jinx, Magnifico i Xequtifz i stand-up komičara. Zaposlenike Sixta posebno je obradovao dolazak košarkaškog kluba SIXT Primorska iz Kopra (Sixt je vlasnik i glavni sponzor) na njihovu večeru i zabavu.

Koliko su naše kolege iz Poreča dobro odradili svoj posao dokazuju poruke i pisma zahvale s obećanjem da se sigurno vraćaju u Valamar prvom prilikom.