TUI Family Life Bellevue Resort 4* na godišnjoj konferenciji TUI grupe održanoj u Turskoj ponovno je nagrađen u čak pet kategorija, dok je TUI SENSIMAR Carolina Resort by Valamar ovjenčan nagradom u kategoriji najboljeg Culinarium restorana na svijetu.

Treću godinu zaredom TUI Family Life Bellevue Resort 4* je osvojio zlato za najbolji Wi-Fi među svim TUI Family Life hotelima u svijetu, a k tome i nagradom za najbolji hotel u kategoriji održivosti. Navedeno priznanje znači da su gosti prepoznali trud i zalaganje Valamara u segmentu održivog poslovanja i zaštite okoliša. TUI Family Life Bellevue Resort 4* je osvojio i dva srebrna priznanja, u kategoriji ‘Room Condition’ za opće stanje interijera i kvalitete hotelske sobe te kategoriji implementacije koncepta TUI Family Life. Bronca je stigla u kategoriji ‘Accomodation overall’, za ukupnu ocjenu hotela. TUI SENSIMAR Carolina Resort by Valamar je za svoj a la carte restoran nagrađen broncom u kategoriji Culinarium koncepta.  TUI GROUP nagrade se dodjeljuju na osnovu ispitivanja gostiju svih TUI objekata

“Ponosni smo što smo u svjetskoj konkurenciji osvojili čak pet novih priznanja za TUI Family Life Bellevue Resort 4*. U Valamaru je gost na prvom mjestu, a ovo priznanje je nova potvrda i dodatni poticaj da i dalje razvijamo izvrsnost naše usluge i gostima pružimo nezaboravno iskustvo boravka u našim destinacijama”, izjavila je Patricia Golja, direktorica TUI Family Life Bellevue Resorta 4* u Rapcu i istaknula kako ju posebno veseli novo priznanje u kategoriji održivosti. Kada dobijete priznanje na svjetskoj razini od svojih gostiju, tada znate da radite dobar posao, komentirao je i direktor rapskog hotela TUI SENSIMAR Carolina Resort by Valamar Ivica Godinić. „Važno nam je da su gosti zadovoljni gastronomskom ponudom i planiramo tu kvalitetu dodatno podizati“, dodao je.

TUI, najveći svjetski turoperator i partner Valamar Riviere, za sezonu 2020. priprema i veliki rebranding kojim će se staviti naglasak na digitalizaciju. Njihovi najveći koncepti kao što su Family Life i Sensimar ujedinit će se u jedan brand TUI BLUE, u skladu s čime će se prilagoditi i imena hotela. Valamarovi hoteli će promijeniti ime i postati TUI BLUE Bellevue Resort 4* i TUI BLUE Carolina Resort by Valamar 4*.