Gorazd Surla, specijalist MICE prodaje, dobitnik je nagrade Ambasador hrvatskog kongresnog turizma, koja mu je uručena na 4. Forumu hrvatske kongresne industrije u Zagrebu. Zaslužan je za najkvalitetniju profesionalnu izvedbu skupova, i to za Svjetski kongres tunela i podzemnih građevina, o čemu brojke govore same za sebe: preko 600 istovremeno održanih predavanja u 20 dvorana u svim Valamarovim hotelima u Dubrovniku, 1.500 sudionika iz 71 zemlje svijeta, izložbeni prostor na više od 4.000 m2 u dva šatora s ukupno 136 izlagača.

Gorazd Surla je mlad, samoinicijativan i cilju orijentiran specijalist prodaje za MICE segment. Aktivno je uključen ne samo u procese ugovaranja, već i u operativnu realizaciju, pridonoseći tako boljoj povezanosti prodaje i operative te vrhunskim poslovnim rezultatima svog tima.

“Izuzetno sam ponosan što su moji kolege, kongresni profesionalnci, ove godine prepoznali kongres Svjetske udruge tunela kao jedan od organizacijski najzahtjevnijih te mene kao pojedinca koji je pridonio uspješnoj realizaciji istog, a ova nagrada bit će mi veliki poticaj za daljnji rad“, istaknuo je Gorazd.