Naša komunikacijska kampanja Ponosni na dobar posao u Valamaru u ožujku je osvojila Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, strukovnu nagradu koju je HUOJ Valamaru i PR agenciji 404 dodijelio u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću za velika trgovačka društva.

Ovo je veliko priznanje potvrda izvrsnosti komunikacijskog tima koji je postigao iznimne rezultate u pozicioniranju Valamara kao vrhunskog poslodavca, ali i same poslovne strategije Valamara u kojoj su zaposlenici i njihovo zadovoljstvo ključ daljnjeg uspjeha u razvoju poslovanja.

Jedna smo od prvih hrvatskih kompanija koja je provela integriranu komunikacijsku kampanju s ciljem jačanja imidža kao top poslodavca te privlačenja što većeg broja kvalitetnih kandidata. Tijekom kampanje prikupljeno je 88 posto više prijava nego 2017., preko sustava na mrežnoj stranici stiglo je pet i pol tisuća prijava za posao u Valamaru te je osigurano čak 140 403 dolazaka na mrežnu stranicu. Videokampanja pod redateljskom palicom Roberta Knjaza ostvarila je 756 000 pregleda, a tijekom kampanje ostvareno je oko devet milijuna prikaza online oglasa. U nekoliko mjeseci osigurano je 300 objava u medijima, što je pridonijelo dodatnoj prepoznatljivosti Valamara kao poslodavca.

Jedna je od strateških inicijativa Valamara razviti poticajnu korporativnu kulturu u kojoj su zaposlenici i gosti uvijek na prvome mjestu. Koncept cijele platforme Dobar posao u Valamaru temelji se na lojalnosti i zadovoljstvu naših zaposlenika, koji su tako i naši najbolji ambasadori. Upravo su zaposlenici Valamara stoga i glavne zvijezde cijele kampanje“, istaknula je Deana Stipanović, direktorica korporativnih poslova.

Zbog svih uvjeta koje nudimo svojim djelatnicima jedina smo turistička kompanija koja je prema istraživanju portala MojPosao ušla u Top 20 poslodavaca u Hrvatskoj te je tako prepoznata kao najbolji poslodavac u turizmu.

Inače je to naš drugi Grand PRix jer smo ga prošle godine osvojili za komunikaciju o našem dugogodišnjem projektu društveno odgovornog poslovanja Tisuću dana na Jadranskom moru.