Ministarstvo turizma dodijelilo je porečkom hotelu Valamar Riviera 4* i Villi Parentino 4* prestižnu oznaku kvalitete “Q” za sustavno ulaganje i upravljanje kvalitetom. Riječ je o oznaci koja je izrađena u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i strukovnim udrugama, a dodjeljuje se prema Pravilniku za dodjele oznake kvalitete ugostiteljskog objekta s ciljem poticanja izvrsnosti, nagrađivanja i promoviranja kvalitetnih hotela.

“Ovo priznanje, ali i brojna druga koja su do sada osvojili Valamarovi hoteli i kampovi, ali i naši zaposlenici, dokaz su našeg strateškog opredjeljenja da kontinuirano ulažemo u kvalitetu i izvrsnost usluge koju pružamo. Pozdravljamo ovu inicijativu jer oznake poput “Q” potiču prepoznatljivost i povjerenje gostiju u izvrsnost hotela što je izrazito važno na tržištu“, izjavio je Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Rivijere d.d.

Priznanje je svečano uručio ministar turizma Darko Lorencin, a u ime Valamara certifikat je preuzeo Denis Prevolšek, direktor hotela Valamar Riviera 4* i Ville Parentino 4*.