Valamarov tim proučio je kako izgledaju najpopularniji klubovi na Ibizi, a u kontekstu naših investicija tijekom sljedećih godina

Proteklog je mjeseca Valamarov tim obišao Ibizu kako bi se upoznao s načinom funkcioniranja najpopularnijih beach-klubova. Sandi Sinožić, direktor operacija destinacije Rabac i Krk, direktor sektora hrane i pića Dario Kinkela, voditelj odjela brand marketinga Dražen Dobrila, i šef ugostiteljskih objekata La Pentola, Craft i The Beat Edi Licul na tom su putovanju sa svrhom usporedbe (benchmark) mogli proučiti kako izgledaju i posluju beach-klubovi jer je Ibiza poznata upravo po dnevnoj zabavi na plažama i noćnoj zabavi u barovima i klubovima, a sve u kontekstu naših investicija tijekom sljedećih godina tijekom kada planiramno otvoriti veće i manje beach-klubove ili beach-barove u Rapcu i Poreču i na Krku.

Valamarov se tim upoznao s najpoznatijim klubovima na Ibizi, uključujući Ushuaia Beach Hotel & Club, Blue Marlin Ibiza, Nikki Beach i Bora Bora. Između ostalog, tijekom boravka razgovarali su i s voditeljem kluba Blue Marlin, jednoga od vodećih svjetskih klubova. Upoznali su se s poslovanjem klubova, ponudom i cijenama te navikama gostiju i publike. „Sljedeće će sezone u našoj ponudi biti i Beach Club u novom Valamar Girandella Resortu u Rapcu. Mogu reći da smo na dobrom putu što se tiče razvoja zabavnih sadržaja za naše goste, a želimo u skladu sa svjetskim trendovima kontinurano podizati kvalitetu klupske ponude u tom tako važnom segmentu turističkoga poslovanja“, otkriva nam Sandi.

Uspoređujemo se s najboljima da bismo i našim gostima ponudili najbolje!