Kućni su ljubimci mnogima zapravo članovi obitelji, no nažalost nema odviše destinacija u Hrvatskoj koje s veseljem prihvaćaju te četveronožne goste. No naš Camping Resort Lanterna s posebnom pažnjom dočekuje goste i njihove ljubimce u Happy Dog Premium Villageu, u kojemu je sve podređeno idealnom odmoru omiljenih „čupavaca“.

U Camping Resortu Lanterna svi su ljubimci i te kako dobro došli. Happy Dog Premium Village smješten kraj mora u predivnoj Tarskoj vali idealan je za nezaboravan i opuštajući odmor uz svakodnevne radosti s četveronožnim prijateljima kao što su nabava potrepština u trgovini za kućne ljubimce, kupanje u moru, igranje na igralištu ili redovito istrčavanje…

Sve su mobilne kućice Happy Dog Premium i Happy Dog Premium Family ograđene i sadržavaju dvije ili tri spavaće sobe, krevet za pse s jastukom i najmanje 50 prekrivača za jednokratnu upotrebu, toalet za pse, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, opremljenu kuhinju i dvije kupaonice. Poseban užitak pruža i prostrana natkrivena terasa s kućicom za pse, sjedećom garniturom, ležaljkama i roštiljem, idealna za ljetno ljenčarenje. Tu je i obližnja šljunčana i stjenovita plaža za morske uživancije, specijalizirana trgovina i salon za uređivanje u kojemu će ljubimci uživati u kupanju i šišanju. Sigurni smo da će uživati i u svom baru, u kojemu se mogu opustiti u hladu i popiti pivo sa svojim gazdama. U neposrednoj blizini plaže posebna je zona prilagođena različitim igrama i aktivnostima pasa, a jedan je dio posebno namijenjen treninzima pokretljivosti i razvitku vještina ljubimaca. Jednom riječju, idealan odmor za svakoga tko svoga psa tretira kao člana obitelji.

Kako u Camping Resortu Lanterna jako volimo pse, sve su usluge Happy Dog Premium Villagea na raspolaganju i ljubimcima naših zaposlenika.