Valamarove destinacije Poreč, Rabac, otoke Krk i Rab posjetilo je ove sezone više od 60 inozemnih novinara iz Skandinavije, Njemačke, Austrije, Švicarske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Velike Britanije, Slovenije i Poljske. I znate što? Svima smo pružili nezaboravne doživljanje u našim destinacijama.

Iz Poreča su ponijeli sjećanja iz povijesne jezgre grada u kojoj su posjetili Eufrazijevu baziliku iz 6. stoljeća te s otoka Sveti Nikola na kojemu su ih impresionirali sklad prirode i arhitektura naših objekata.

Cjelokupni doživljaj zaokružila je degustacija istarskih vina i maslinova ulja.

Valamar Collection Isabella Resort obišli su novinari iz Poljske.

Novinarima iz Austrije kolega Edi Brčić prezentira istarska vina i maslinova ulja.

Na otoku Krku obišli su naše premium camping resorte Ježevac i Krk i upoznali luksuzan doživljaj kampiranja u našim glamping šatorima i u premium camping kućicama.Naše dvije destinacije Rab i Rabac (koja sličnost u imenu!) bile su fokus grupnih posjeta novinara iz Skandinavije, Njemačke i Austrije. Valamar Collection Girandella Resort 4*/5*, Maro Suites 5* u Rapcu te Valamar Collection Imperial na Rabu oduševili su sve svojom vrhunskom uslugom. Velika hvala kolegama u destinacijama i lokalnim turističkim zajednicama koji su omogućili novinarima da ponesu lijepe uspomene i nezaboravne doživljaje i prenesu ih svojim čitateljima. Kako nam je bilo? Sve smo uredno bilježili fotoaparatom jer ne kaže se uzalud da slika govori više od tisuću riječi.

Galerija uspomena

Novinari iz Skandinavije u Rapcu i Labinu. 

Vedute Raba. Predivan gradić, s koje god strane gledan. 

Nezaobilazna rabska torta čiju originalnu recepturu čuvaju rapske sestre benediktinke još od 12. stoljeća (same izrađuju liker od posebnih crvenih mirisnih ruža). U Kući rabske torte novinari su sudjelovali u izradi torte.