IVANA ŠKOFLIĆ, glavni konobar u Valamar Girandella Resortu.

Volim raditi u Valamaru jer ovdje imamo prilliku napredovati, razvijati se, dodatno se educirati. Osobno nisam propustila niti jednu priliku za edukaciju i trening.Učila sam talijanski, njemački i engleski jezik. Posao je zanimljiv, dinamičan i pun izazova. Puno dajem, ali puno i dobivam. Kompanija te izgradi i kao osobu. U Valamaru je samo nebo granica!

HRVOJE PRKAČIN, voditelj sale u hotelu Valamar Dubrovnik President

Posao, atmosfera, plaća, ekipa, moji kolege i nadređeni, sve me oduševilo. Odlučio sam ostati tu, dati sve od sebe i pokušati napredovati. Tako sam od pomoćnog konobara vrlo brzo stigao do voditeljske pozicije u restoranu hotela Valamar Dubrovnik President. Imao sam sreću da sam došao u Valamar koji se trudi zadržati kadrove koji pokažu interes. Trenutno sam na Valamarovoj akademiji kroz koju poslodavac prepoznaje potencijal zaposlenih i pruža im priliku za razvoj i napredak.


GORAN PRGOMET, banjin u Krk Camping Premium Resortu

Kažu da kod nas nema posla. Ja sam dokaz da ipak ima. U Valamaru počnete kao sezonac, ali imate mogućnost napredovanja. Već sam dobio ugovor stalnog sezonca, a imam šansu dobiti ugovor na neodređeno te stalni radni odnos. Smještaj je izvrstan, jako je važno kad kao sezonac znaš da se ne moraš brinuti za smještaj i hranu. To je velika pogodnost Valamara. I ljudi s kojima radim su odlični, svi smo si međusobna podrška. Svi su ugodni, prijateljski raspoloženi i rado će pomoći.