Prošlo je gotovo godina dana od posljednjeg istraživanja o čitanosti i sadržaju našeg i vašeg ViV-a pa nas je malo kopkalo što se promijenilo, kakav vam se čini sadržaj, što možemo unaprijediti, što vas veseli kod ViV-a i sl.  Stoga smo proveli još jedno mini istraživanje i ponovno vas zamolili da odgovorite na uistinu lagana pitanja i date nam povratnu informaciju. Odaziv nas je uistinu razveselio jer se javilo 30 posto vas više u odnosu na prošlu anketu i dalo nam nove ideje, nove komentare  i prijedloge.  Drago nam je da i na taj način pokazujete svoju želju za sudjelovanjem u nastajanju zajedničke priče. Isto tako, drago nam je da nas sve više čitate u online izdanju, kao ViV blog (9 posto isključivo ili uglavnom te isto toliko podjednako u oba izdanja).

Javljajte nam se i dalje, šaljite prijedloge, fotografije, zanimljivosti…

Donosimo najzanimljivije rezultate:

1. Zanimalo nas je kako vam sadržaj ViV-a pomaže u poslu

Drago nam je da smo „korisni“ jer vas informiramo o  cjelokupnom okruženju poslovanja i izazovima destinacije i turističkog sektora (37 posto), o samoj destinaciji (24 posto), o Valamarovim projektima (22 posto) te upoznajemo s kolegama s kojima inače ne surađujete (17 posto).

2. Najčitanije rubrike (moguće je bilo više odgovora).

Baš kao i u prethodnom istraživanju, najviše vas zanimaju vijesti iz Valamara (65 posto) i događanja u destinacijama (55 posto). Veseli nas što vam je interesantna i Karijera u Valamaru (46 posto) te Intervju broja u kojemu u razgovoru s našim direktorima i voditeljima donosimo svježe informacije i planove vezane uz našu kompaniju (34 posto). Sviđa vam se i Jedan dan s timom Valamara (26 posto), rubrika u kojoj upoznajemo naše kolege iz svih destinacija.

3. O čemu biste željeli više čitati?

I tu je situacija slična onoj u prethodnom istraživanju: više o interesima, hobijima i zanimljivostima o zaposlenicima (45 posto), destinacijama i događajima (42 posto), ali i više o događanjima u našim objektima (37 posto) te trendovima i vijestima iz svijeta vezanima za sektor (34 posto). Eh, kad bi samo ViV imao više stranica, zar ne?

Hvala svima na sudjelovanju u još jednom istraživanju i na povratnim informacijama koje ćemo svakako iskoristiti kako bi naš ViV iduće godine bio još bolji!