Ivani Budin Arhanić, potpredsjednici Valamar Riviere za poslovni razvoj i korporativne poslove, dodijeljena je nagrada MBA Croatia – poslovna žena 2018. godine.

MBA Croatia udruga je polaznika i diplomanata MBA studija koje već skoro 10 godina okuplja bivše MBA studente i poslovnu zajednicu u Republici Hrvatskoj i regiji. U svom se djelovanju udruga zalaže za etiku u poslovanju, znanje i društvenu odgovornost te na kraju godine dodjeljuje priznanja istaknutim pojedincima u gospodarstvu Hrvatske zaslužnima za promoviranje njezinih vrijednosti.

Ove je godine MBA Croatia dodijelila nekoliko priznanja: za najbolje predavanje u akademskoj zajednici Koradu Korleviću, za poduzetnika godine 2018. Anti Mandiću, priznanje za doprinos poslovnoj etici i društveno odgovornom poslovanju Nenadu Bakiću i MBA Croatia – poslovna žena 2018. godine Ivani Budin Arhanić.

Potpredsjednik udruge Krešimir Profaca izjavio je pri uručivanju nagrade gđi Budin Arhanić: „MBA Croatia zalaže se za što veću zastupljenost žena u poslovnom, a pogotovo menadžerskom svijetu. Stoga nam je iznimno važno ovu posebnu nagradu dodijeliti i istaknuti važnost, uspjeh i doprinos osobe kojoj je dodjeljujemo. Zbog iznimnih rezultata koje tvrtka Valamar postiže, a u kojoj je gđa Budin Arhanić zadužena za važne strateške i operativne funkcije – akvizicije i širenje poslovanja, digitalizaciju i inovacije, kvalitetu usluge, društvenu odgovornost, korporativne komunikacije i odnose s javnošću – i imajući na umu da se sve to događa u svjetski konkurentnoj grani industrije kao što je turizam, s ponosom smo joj dodijelili ovu nagradu.“