Svi su naši zaposlenici ValamArtisti koji pridonose našoj vrhunskoj kulturi usluge, spoju proaktivnosti, kreativnosti, gostoljubivosti, timskog duha i domaćeg ozračja te se ponašaju prema kolegama i gostima u skladu s Valamarovom kulturom usluge.

Svaki ValamarArtist poštuje sljedećih 10 temelja ValamarArtista: pouzdan, srdačan, hrabar, pun razumijevanja, velikodušan, domaćin, nasmiješen, prijatelj, zainteresiran za učenje te proaktivan. Uostalom, to nam iz dana u dan i dokazuju…

Gosti Valamar Isabella Villas 5* dali su djelatnicima najvišu ocjenu u Valamaru jer čak 95 % gostiju smatra djelatnike vila nevjerojatnima! Za tu izvrsnu ocjenu zaslužni su svi odjeli koji svojim izvanrednim angažmanom pri stvaranju nezaboravih sjećanja svakodnevno oduševljavaju svoje goste. Od srca im čestitamo i želimo da i dalje budu uzor ljubaznosti i profesionalnosti!

Odjel domaćinstva na čelu s voditeljicom Sandrom Vranjanin odjel je koji je svakodnevno u kontaktu s gostima vila na otoku. Vjerujemo da su ljubaznost, profesionalnost, ali i brojni znakovi pažnje prema gostima, snažno utjecali na visoku ocjenu koju su dobili svi djelatnici vila Valamar Isabella Villas!

Među djelatnicama, kojima svima odreda čestitamo, predstavljamo kolegicu iz Odjela domaćinstva Juliju Bibulić, koja je ujedno i dobitnica nagrade Up!lifting za lipanj.

Julija je sobarica u vilama, sezonska radnica koja već tri godine radi u Valamaru, a sada želi postati i stalni sezonac. Prema riječima voditeljice Odjela domaćinstva Sandre Vranjanin, razlog dodjeljivanju nagrade bio je sljedeći: „Julija i danas nakon tri godine rada svaki zadatak prihvaća s velikim zadovoljstvom, a njezin odnos prema radu, kolegicama, gostima i nadređenima dobar je primjer svim djelatnicima koji žele raditi u turizmu. Smirena je i ljubazna, odgovorno obavlja svaki svoj zadatak i time doprinosi dobroj atmosferi u našem timu. Uvijek spremna učiniti sve za naše goste i osjeća njihove potrebe, što i naši gosti prepoznaju.”

Čestitke svima u vilama Isabella Island Villas još jednom, a Juliji uz čestitke želimo da i dalje bude odličan primjer i uzor svim djelatnicima!