U Valamar Collection Isabella Island Resortu od 26. do 28. rujna ove godine održana je međunarodna znanstvena konferencija “Turizam, inovacije i poduzetništvo”.

U fokusu devetog izdanja ovog renomiranog turističkog događaja bili su hrvatski i međunarodni turizam, inovacije poduzetništvo i brojne druge relevantne ekonomske teme. Održan je i okrugli stol na  kojem su sudjelovali renomirani stručnjaci iz turističkoj sektora triju zemalja: Italije, Izraela i Hrvatske.

Uz predsjednika Uprave Valamar Riviere Željka Kukurina, sudionici okruglog stola su bili pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić, Dafna Kariv s izraelskog College of Management Academic Studies, Aljoša Vitasović s Fakulteta ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković koji je ujedno i organizator konferencije, zatim predsjednik Uprave Unilinea Boris Žgomba, predstavnik projekta ATLAS, Italy – Croatia Maurizio Testa i Branko Bogunović, iz tvrtke HD Consulting.

Trodnevna konferencija održana je uz pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, i uz partnerstvo Valamar Riviere.