Kontinuiranim ulaganjima u dodatne sadržaje i kvalitetu usluge, Valamar iz godine u godinu unaprjeđuje kamping ponudu.

Vodeći istarski kamp Lanterna ove godine je goste dočekao s novom Glamping Village ponudom, koja je obogaćena sa sedam glamping šatora s vlastitim bazenom. Luksuzni šatori imaju dvije sobe – jednu roditeljsku s baldahinom  te dječju sobu s dva kreveta na kat. Atraktivna kupaonica s wellness tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja, prostrana terasa s velikim stolom za zajednička druženja i ostali detalji čine boravak u glamping šatoru nezaboravnim iskustvom. Kao što i sama riječ kaže, radi se o glamuroznom kampiranju koje je danas iznimno popularno u svijetu, a i Valamarov prošlogodišnji pilot projekt s prvim glamping šatorom je pokazao kako postoji ogroman interes za takvu vrstu odmora, zbog čega se Valamar i odlučio za Glamping Village koncept. Osim toga, gosti Lanterne mogu uživati i u 20 novih Premium Vista Mare dizajnerskih kućica s velikim ostakljenim površinama s fantastičnim pogledom na more.

Lanternu krasi šarmantna Tratorria „La Pentola“ i Glamping village.

Goste kampa Lanterna posebno je oduševila nova tratorija pod nazivom „La Pentola“, koja u stilu šarmantnih talijanskih restorana na prvi pogled osvaja svoje goste izvornim receptima mediteranskog podneblja i bogatom ponudom pića za svačiji ukus. U skladu s modernim trendovima koje Valamar već godinama prati, kuhinja u ovoj tratoriji otvorena je prema gostima, pa je tako „show cooking“ dio interijera za stvaranje što prisnije veze sa svim posjetiteljima koji odaberu Pentolu za svoj romantični izlazak. Sa “La Pentolom” Poreč je dobio još jedno zanimljivo gastro mjesto koje vrijedi posjetiti.

 

Kamp Marina 4* – raj za ronioce

Goste kampa Marina u Rapcu ove sezone dočekali su novi sadržaji te je tako nakon značajne investicije kamp Marina postao prvi u Hrvatskoj s infinity bazenom za ronice, a krasi ga i novouređena plaža, dječji bazen sa sunčalištem te novouređeno dječje igralište. Ovaj raj za zaljubljenike u ronjenje nudi i mobilne kućice u blizini ronilačkog centra, opremljene drvenim spremištima za ronilačku opremu i drugim sadržajima. U samom kampu posjetitelji mogu uživati u ljetnoj idili i prekrasnom pogledu na obližnje otoke i prirodu iz prostranih parcela i modernih mobilnih kućica.

Photos-Porec-Camping-Lanterna-Trattoria-terrace