Međunarodni Dan žena 8. ožujka bio je povod da naše umirovljene kolegice i kolege iz Podružnice za turizam Zlatni otok (Krk i Baška ) iznenadimo izletom u Poreč.

. Izlet je organiziran u suradnji s Udrugom umirovljenika grada Krka (njih 100) koji su i sami bili oduševljeni organizacijom i susretljivošću domaćina – našega Valamara.

Naši umirovljenici uistinu su uživali u Poreču te nam poslije povratka napisali lijepo pismo zahvale, a dio prenosimo: „Puno nam je značilo da uspomene na brojne godine našeg zajedničkog rada i poznanstva obnovimo na ovako ugodan način. Hvala vam od srca što ste nam podarili i omogućili da oživimo naše radne uspomene te da se radujemo snažnom progresu tvrtke ne samo u svoje ime, nego i u ime sadašnjih i budućih naraštaja. Hvala puno direktoru Milu Pavlici i Sandri Muhar koji su se potrudili i pomogli u realizaciji ovog prekrasnog izleta, a osoblju hotela Valamar Diamant (restoran) upućujemo veliku pohvalu radi ljubaznosti, uslužnosti, nasmiješenosti, susretljivosti… I tako u nedogled.“

Hvala vama, dragi naši umirovljenici na predanom dugogodišnjem radu – zbog vas smo ovoliko veliki i uspješni!