U protekle dvije godine uložili smo više od 60 milijuna kuna u smještaj za zaposlenike. Kuća Valamar predstavlja koncept osiguravanja kvalitetnog smještaja i prehrane nedomicilnih sezonskih radnika na teret poslodavca tijekom njihova boravka u destinaciji u kojoj rade.

Kuće Valamar nalaze se u Rapcu, na otoku Krku i na dvjema lokacijama u Poreču. Moderno uređeni prostori u kojima je sve prilagođeno potrebama radnika osiguravaju maksimalnu udobnost smještaja, pretežno u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s toaletom, a opremljene su i televizorom i hladnjakom. Kuhinja s blagovaonicom predviđena je za zajedničku upotrebu i opremljena je štednjakom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnim pećnicama te ostalim kuhinjskim potrepštinama. U posebnoj prostoriji, koja se također koristi zajednički, nalaze se strojevi za pranje, sušenje i glačanje rublja, a podrazumijeva se da je upotreba besplatna za sve zaposlene.

Osobita je pozornost posvećena uređivanju prostorije za odmor i druženje pa je uz udobne sofe i fotelje postavljen veliki televizor, DVD uređaj, PlayStation i društvene igre, a osiguran je i besplatan bežični pristup. Radnici se mogu koristiti i zajedničkim vrtom u kojemu su postavljene i drvene klupe uz roštilj i vanjske sprave za fitness. Svima je na raspolaganju i spremište za bicikle te prostor za parking.

Nastavljamo ulagati u smještaj zaposlenika koji dolaze na sezonski rad u Valamar i u nadolazećem razdoblju. Dio je to cjelokupne brige o kvaliteti života i uvjeta rada, što kontinuirano unapređujemo želeći povećati zadovoljstvo svojih djelatnika.