Ljeto u Valamaru već je u punom zamahu i trajat će sve do 13. rujna. Ljeto je ove godine jako vruće stoga su se svi ljubitelji domaćih craft piva mogli rashladiti na Dubrovnik Craft Beer Festivalu kojim je Ljeto u Valamaru započelo. Dubrovnik Craft Beer Festival ni ove godine nije razočarao brojne posjetitelje koji su uživali u sjajnoj street food hrani i pivi te u još boljim koncertima. Darko Rundek i Ekipa, Zemlja Gruva, Pips Chips & Videoclips te Psihomodo pop bili su izvođači na ovogodišnjem festivalu te su dubrovačkoj publici u kampu Solitudo priredili večer koja će svima ostati u dugom i lijepom sjećanju.

Nakon rock vikenda, na red su došli i ljubitelji laganijih ritmova koji su mogli uživati u prvom klapskom nastupu ovoga ljeta – Klapi Šufit koja je koncertom na Trgu od fontane ispričala jednu lijepu priču kroz svoje najveće hitove te pokazala svim posjetiteljima zašto su tolikih godina uspješni.

Ni oni željni smijeha nisu morali dugo čekati jer su na tu istu pozornicu Trga od fontane stale dvije dame i dva gentlemana stand up komedije izvodeći Ladies night u sklopu Best Of Stand up by Studio Smijeha.

Jer ljeto je ljeto u Valamaru

Festival Ljeto u Valamaru nastavlja se u još boljim ritmovima. U kampu Solitudo 2. kolovoza, nikada neprežaljeni Freddie Mercury ponovno će oživjeti uz QUEEN Tribute Band. Valamar i ove godine sve zaljubljenike u ovaj legendarni bend „časti“ besplatnim koncertom na kojemu će se svi vratiti u eru Bohemian Rhapsody-ja i zaplesati uz najveće hitove Queen-a. Svi posjetitelji moći će uživati i u besplatnoj projekciji filma nagrađenog Oscarom – Bohemian Rhapsody, koja će se održati prije koncerta.

Vikend nakon QUEEN Tribute Benda na pozornicu kampa Solitudo stiže nam i prvo veliko strano ime festivala Ljeto u Valamaru –  Morcheeba! Na našoj maloj svjetskoj pozornici u kampu Solitudo, 10. kolovoza izvest će svoje najveće hitove među kojima su i „Rome wasn’t built in a day“, “Trigger Hippie”, “Part Of The Process” i „Otherwise”.

Pod sjajnim nebom kampa Solitudo 17. kolovoza održat će se jednodnevni rock festival Rock’n’Valamar. Svi rockeri i oni koji se tako osjećaju, zaplesat će u ritmovima punk-rock benda Hladno Pivo kojem će se pridružiti i riječka rock senzacija Jonathan. Za naše najmlađe posjetitelje Ljeto u Valamaru i ove godine donosi Street Art Festival, 27. i 28. srpnja gdje će svi moći uživati u facepaintingu, break danceu, trampolinu, dvorcu na napuhavanje i još mnogo toga.

Dubrovački simfonijski orkestar i ove godine u Valamaru

Osim najljepših ljetnih događanja u sklopu festivala Ljeto u Valamaru, Valamar je i ove godine ponosni sponzor Dubrovačkom simfonijskom orkestru. Kao važan dio bogatog i raznolikog kulturnog nasljeđa Dubrovnika i Hrvatske, orkestar nastavlja nastupati u jedinstvenim ambijentima svoga grada, među kojima su naravno i prekrasne lokacije u Valamarovim hotelima.

Prvi besplatni koncert održat će se 13. srpnja u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik te 19. kolovoza u hotelu Valamar Collection Dubrovnik President.

 

2.8.  – QUEEN Tribute Band

10.8.  – Morcheeba

17.8.  – Rock’n’Valamar – Hladno Pivo / Jonathan

24.8.  – Beatles Revival Band

30.8.  – Rap’n’Valamar – TBF / Vojkoi V

31.8.  – Stand up show by Studio Smijeha

6.9.  – Klapa Maslina

13.9.  – Parni Valjak