Prekrasna priroda, romantični zalasci i izlasci sunca nad pučinom, uživanje i opuštanje na odmoru, miris soli u kosi, ugodan san uz blagi šapat valova… Nema sumnje da su naše destinacije idealne za romatičare i zaljubljene parove pa nas stoga ne čudi što mnogi naši gosti odabiru Valamar kao destinaciju u kojoj će svoju ljubav obilježiti na poseban način. Od zaruka preko vjenčanja pa sve do proslave godišnjica braka – Valamar je uistinu svjedok prave, istinske ljubavi.

Samo je ove godine Valamar Diamant u Poreču imao čast biti suorganizatorom dvaju zaruka iznenađenja, a sve na poticaj budućih mladoženja. Jedan od njih, Andy, sve je dogovorio čak tri mjeseca unaprijed i svoju odabranicu iznenadio neočekivanom skupinom prijatelja (flash mob) i, naravno, prstenom. Drugi je par svoje zaruke proslavio tijekom roštilja na Brulu i opet – sve je na licu mjesta dogovorio zaručnik.

Dubrovnik, kao jedan od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu, idealna je kulisa vjenčanjima iz snova na plaži ili na jednoj od povijesnih znamenitosti, poput Lovrijenca ili prekrasnog parka Orsula. Valamar je, naravno, tu da ispuni sve želje mladih parova i posebno nam je zadovoljstvo pripremati večere na plaži, kao i u Orsuli. Štoviše, ovog smo ljeta baš tamo prvi put organizirali catering za naše lokalne mladence. Za naše stare goste obitelj Runcorn, koji su slavili čak 60 godina braka, također smo pripremili iznenađenje: romantičnu večeru uz klapu i cvijeće. Možda i inspirirani Runcornovima te smo večeri proslavili čak još dvije prosidbe.J

U Rapcu smo također ovoga ljeta slavili ljubav zajedno s našim gostima Sušićima koji su našu destinaciju odabrali za proslavu 25 godina braka.

Radujemo se idućoj godini i novim slavljima ljubavi!