Ukupno 36 mališana iz dječjeg vrtića i jaslica Radost iz Vižinade polovinom svibnja posjetilo je Valamar Isabella Island Resort. Avantura je krenula iz Vižinade autobusom do Poreča te brodom do otoka sv. Nikola, na opće oduševljenje mališana koji su se prvi put vozili autobusom i brodom. Na otoku su, u pratnji voditelja odjela i animacijskog tima hotela, zajedno s odgajateljicama obišli hotel te se upoznali s osnovama rada recepcije i restorana. Ozarenih su lica u restoranu uživali u dječjem kutku i posebno za njih spremljenoj užini i u društvu kuhara, koji ih je posebno oduševio, a razveselio ih je i posjet Maro clubu te igre u zoni za igranje i na igralištima Resorta.

Više od 100 mališana iz dječjih vrtića „Ciciban“, „Pčelica“ i „Gruž“ (dio Dječjih vrtića „Dubrovnik) s posebnim je veseljem posjetilo Valamar Club Dubrovnik. Animacijski tim hotela organizirao je mini obilazak (recepcija, restoran, terasa hotela, park, igraonica, bazen), a dubrovački su mališani imali priliku upoznati i direktora hotela (Mili Vučković) i šefa kuhinje (Željko Vuković). Uživali su u mini poligonu i plesu na bazenu uz Maro pjesmu,  a čak ih je i tijekom posjeta pratio omiljeni Maro pa svoje oduševljenje i sreću nisu mogli sakriti. Naravno, kao i svaki dobri domaćini, našim smo malim posjetiteljima pripremili i prigodne poklone za uspomenu na vesele zajedničke trenutke.

Posjeti lokalnih dječjih vrtića našim objektima prvi su se put održali prošle godine kada je ukupno više od 440 djece obišlo hotele i kampove u Poreču, Dubrovniku, Rapcu te na otoku Krku, a ideja je programa vrtićku djecu upoznati sa zanimanjima u turizmu na način prilagođen njihovoj dobi, uz igre i zabavu.