U okviru programa „Mali turizam“ naše su objekte posjetili mališani iz lokalnih dječjih vrtića. Uživala su i dječica, a uživali smo i mi!

Dvadesetak mališana iz dječjeg vrtića „Katarina Frankopan“ iz Krka posjetilo je Camping Resort Krk u sklopu jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere pod nazivom „Mali turizam“.  Avantura je krenula iz vrtića organiziranim Valamarovim prijevozom prema Camping Resortu Krk gdje  je djecu, na glavnom trgu, dočekao omiljeni Maro. Oduševljeni mališani upoznali su se s kampom te uživali u igri i zabavi. Na povratku u Krk dočekala ih je i Maro diploma kao uspomena na prekrasno provedeni dan u našem Camping Resortu Krk.

Jedan smo dan proveli i s mališanima iz Baške. Grupa od četrdesetak djece (Leptirići i Bubamare)  raznih dobnih skupina posjetila je Corinthia hotel  uz pratnju direktorice i animacije. Tu je naravno bio i neizostavni Maro koji je s djecom zaplesao u lobbyju na oduševljenje svih gostiju.  Klinci su obišli sobe, wellness, kuhinju i restoran u kojemu im je šef kuhinje dao prave pravcate kuharske kape, isprobali su vodeni krevet u wellnessu te se za kraj zasluženo odmarali i igrali se na našem bazenu uz nezaobilazno kušanje slavnih bašćanskih  hotelskih kolača.