U sklopu programa društveno odgovornog poslovanja „Mali turizam“ i ove su nas jeseni posjetili naši mali sugrađani. Posjeti lokalnih dječjih vrtića Valamarovim objektima prvi su se put održali prošle godine kad je više od 440 djece obišlo hotele i kampove u Poreču, Dubrovniku, Rapcu te na otoku Krku, a ideja je programa vrtićku djecu upoznati sa zanimanjima u turizmu na način prilagođen njihovoj dobi, uz igre i zabavu.

Mali „Tići “ iz Vrsara posjetili su tako naš Camping Resort Lanterna. Avantura je krenula autobusom iz Vrsara, a potom su se mališani vozili vlakićem te u pratnji našeg animacijskog tima s odgajateljicama obišli kamp te se upoznali s njegovim ljepotama. Ozarenih lica uživali su u posebno za njih spremljenoj užini u novom outletu „Grano Duro “, kao i u društvu kuhara koji su ih posebno oduševili, a razveselio ih je i posjet Maro clubu te igranje u soft play zoni i na igralištima Resorta.

Šesnaestero mališana iz rabačke podružnice dječjega vrtića „Pjerina Verbanac“ u pratnji odgajateljica posjetilo je hotel Valamar Sanfior. Mališanima je dobrodošlicu poželjela Valamarova maskota Maro, koji ih je dočekao u vrhunski opremljenoj dječjoj igraonici Maro club. Animacijski tim organizirao je mini obilazak hotela počevši od recepcije, bara, restorana do bazena, a mališani nisu skrivali oduševljenje i znatiželju te su postavljali svima mnogobrojna pitanja. Uz prigodne poklončiće za svu djecu, posjet je završio u najboljoj atmosferi. Veselimo se novim posjetima našim mališana!