Više od 440 mališana iz osam dječjih vrtića u našim objektima u sklopu programa “Mališani uče o turizmu”

U sklopu programa društveno odgovornog poslovanja „Mališani uče o turizmu“ u razdoblju od 31. svibnja do 21. lipnja više od 440 vrtićkih mališana iz osam vrtića posjetilo je naše objekte u Rapcu (Hotel & Casa Valamar Sanfior), Poreču (hotel Valamar Club Tamaris u Lanterni i Valamar Isabella Island Resort na otoku Sveti Nikola), Dubrovniku (hotel Valamar Club Dubrovnik) te na otoku Krku (kamp Krk i hotel Corinthia Baška).

Kroz program „Mališani uče o turizmu“ vrtićka djeca mogu se iz prve ruke, na način prilagođen njihovoj dobi, upoznati s turističkim objektima i načinom funkcioniranja različitih odjela, kao i s poslovima koje obavljaju zaposlenici. Program „Mališani uče o turizmu” jedan je od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja u Valamaru za koje smo se obvezali izdvajati 2,5 % prihoda godišnje.

malisani2

Kamp Krk ugostio je 20-ak djece iz dječjeg vrtića „Katarina Frankopan“ u Krku, dok je hotel Corinthia u Baški dočekao 40 mališana iz vrtića „Baška“. U kampu su najveće oduševljenje izazvali animacijski prostori koji uključuju Teens Lounge, Indoor & Outdoor Hangout, Hobby Room i Maro club s dječjim bazenom i vodenim igralištem. Djeca su imala priliku družiti se s omiljenom maskotom Marom, uživati u raznim zabavnim igrama, osvježenjima i darovima. U hotelu Corinthia djeca su vidjela kako rade svi odjeli: posjetili su sobarice, vrtlare, vidjeli kotlovnicu, wellness i kuhinju. Nakon razgledavanja slijedila je okrepa uz kroasane i sokove te igra u Maro clubu s našim animatoricama i neizostavnim Marom.

Hotel & Casa Valamar Sanfior u jednodnevnom je posjetu ugostio djecu iz više vrtićkih grupa Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ iz Labina. Mališani su uz vodstvo animatora i menadžment tima hotela, razgledali recepciju, lobby bar, vidjela kuhare na djelu, pogledala fitness i wellness centar, hotelske sobe, bazene, dječje igralište. U disco clubu Maro nisu propustili priliku za fotografiranje s omiljenom maskotom Marom.

Na otoku Sveti Nikola (Valamar Isabella Island Resort) osamdesetak mališana u pratnji animatora imali su posebno organiziranu igru traženja blaga. Slagali su mapu mjesta na kojemu je blago skriveno – i našli ga podno svjetionika.

malisani3

Hotel Valamar Club Tamaris u Lanterni ugostio je ukupno 70-ero djece iz porečkog vrtića „Radost“ koja su, uz vodstvo voditelja odjela i animacijskog tima hotela, obišla hotel te se upoznala s osnovama rada recepcije, restorana, bazenom i terasom hotela te igraonicom.

Šezdesetak mališana iz dječjih vrtića „Palčica“, „Škatulica“ i „Radost“ posjetilo je Valamar Club Dubrovnik, a posebno za njih organiziran je mini obilazak hotela pod vodstvom animacijskog tima hotela, nakon čega su dobili i darove za uspomenu: Maro majice, kape te bojanke i slikovnice, dok je njihova omiljena maskota Maro bila s njima tijekom cijelog boravka.