16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održao se od 14. do 17. ožujka u Tirena Sunny Hotelu by Valamar.

Sajam je okupio izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bi zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje novim proizvodima (poput hybridnih i električnih vozila, eko namještaja i odjevnih predmeta od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Cilj sajma promocija je domaćih kvalitetnih proizvoda kao i edukacija te konstruktivna rasprava na okruglim stolovima, predavanjima i prezentacijama.