Od 22. do 27. svibnja bili smo  domaćini međunarodnoj studentskoj konferenciji ‘WAVE YOUR SKILLS 2019’ u Poreču. Radi se o konferenciji koju organizira MEF – fakultet za primijenjeni menadžment, ekonomiju i financije iz Beograda, a koja se bavi temama suvremenih profesionalnih izazova u menadžmentu, marketingu, odnosima s javnošću, financijama, kontrolingu, ljudskim potencijalima…

Predavanja su, među ostalima, održali i naši direktori i voditelji odjela što je dodatan doprinos vrijednosti konferenciji. Bila je to izvrsna prilika da sudionici prošire svoja znanja i uz renomirane poslovne stručnjake spoznaju i usvoje vještine suvremenog tržišnog okruženja. U Istru je u sklopu konferencije stiglo više od 100 studenata koji su imali organizirane  dnevne i večernje zabave te izlete u Pulu, Rovinj i Motovun, čime su i zaokružili posjet Istri.

Posebnu zahvalu upućujem predavačima iz Valamara, koji su svojim dragocjenim iskustvom i stručnošću predočili sudionicima konferencije efektivne načine za korporativni prosperitet i uspješno poslovanje”, istaknuo je Pavle Brzaković, asistent i generalni menadžer na MEF-u.