Dolores, sobarica za sobu 228 bila je izvrsna! Uz odlično čišćenje ispunila je i sve ostale naše zahtjeve. Divna dama! Fantastičan hotel, fantastična čistoća u svim sobama.

Hotel Argosy

Izvrsno iskustvo na večerama, cjelokupno nam je osoblje pružilo izvrsnu uslugu. Daniel i Nikoleta su bili divni!


Kamp Škrila

Kamp je predivan, plaže su posebne, osoblje je ljubazno i brzo se odazivaju na sve zahtjeve. Svi su djelatnici super, imamo samo riječi hvale i želimo da tako i ostane! Posebna pohvala čistačici Renati.


Hotel Crystal

Upravo smo se vratili s dvotjednog odmora u ovom fantastičnom hotelu. Nismo mogli vjerovati koliko je osoblje ljubazno – od sobarica (gđa Sana) pa sve do recepcije.


Valamar Zagreb

Ljubaznost svih djelatnika je sjajna (bar, restoran,kuhinja, domaćinstvo i recepcija). Na dolasku veoma ugodna atmosfera i jedna pohvala: jako ljubazna gospođa pri raspitivanju za saune. Također i ljubazna gospođa pri usluživanju u baru u predvorju. Jako lijepo, svi ljubazni, super je da nam se obraćaju imenom i (ili) prezimenom, da se svatko osjeća posebno, a ne kao broj. Svaki znak pažnje je odličan, primjerice čestitka za Uskrs (uz kolač) ili čips uz piće u baru u predvorju. Takve stvari puno znače. Izvrsna zabava za djecu kao magic show ili zabava i disco. (Soba 323)