Dva dubrovačka hotela – Valamar Lacroma Dubrovnik i Valamar Dubrovnik President  – gotovo su tri mjeseca bila domom događanja Daimler Mercedes-Benz Global Training Experience 2016.

Riječ je bila o službenom predstavljanju nove E klase vozila mreži prodavača iz cijelog svijeta, a čak 340 vrhunskih modela Mercedes-Benz vozila klase C, S i E bilo je tada izloženo u Dubrovniku. Na realizaciji ovog eventa sudjelovao je uistinu velik tim ljudi, predvođen kolegama iz dubrovačkog MICE odjela i Operacija. Osim što je organizirao ovo svjetsko događanje, tijekom ta tri mjeseca  ovaj  je nevjerojatan tim ugostio više od 12 tisuća sudionika koji su ostvarili 25 tisuća noćenja.

Za ove fantastične rezultate zaslužni su:

Dorja Horvat, Marilka Tovarac, Matea Stanišić, Gorazd Surla, Amela Bajramović, Snježana Barbir, Josip Begušić, Željko Bjelobaba, Katica Bratičević, Joško Brunsko,  Darijo Burđelez, Katarina Đano, Karlo Jerkić, Ana Kalinić, Josip Klapirić, Jozo Krešić, Sanja Kunce, Dario Milanović Litre, Ivica Miljković, Tea Pestotnik, Ana Pulić, Damir Radivojević, Ante Rukavina, Ivica Sabljić, Vlaho Sabljić,  Amir Tikveša, Luka Travarević, Josip Vrkić, Mili Vučković

Tim Mercedes-Benz eventa

Na slici  s lijeva na desno: Vlaho Sabljić, Amir Tikveša, Mili Vučković, Dorja Horvat, Ivan Karlić, Marin Gulan, Ivica Sabljić, Željko Kukurin

Daimler Mercedes-Benz Global Training Experience 2016.

Osobitost ovogodišnjeg predstavljanja modela E – klase je i to što se u tom obliku organizira svega jednom u sedam godina!

JOŠ JEDNO PRIZNANJE TIMU

Samo par dana nakon dodjele Valamarovih nagrada, Dorja Horvat, voditeljica MICE prodaje primila je još jedno priznanje, i to od same struke: nagradu Ambasador hrvatskog kongresnog turizma! Nagrada je Dorji uručena na 5. Forumu hrvatske kongresne industrije u Zagrebu.  Forum je godišnje okupljanje kongresne struke u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma, čija je i Dorja članica, te u sklopu kojega se pojedincima i institucijama za izuzetna ostvarenja u tekućoj godini dodjeljuje nagrada Ambasador hrvatskog kongresnog turizma u nekoliko kategorija. Dorja Horvat dobitnica je nagrade u kategoriji Član HUPKT-a zaslužna za najuspješniju izvedbu incentiva, i to upravo za organizaciju Mercedesovog globalnog treninga koji se početkom godine održao u Dubrovniku.