U studenom su Valamarovi timovi realizirali benchmark putovanja, kojima su u 2019. godini bili  nagrađeni za Terra magica adventure minigolf (razvoj proizvoda), brend Valamar – All You Can Holiday ((Ad)Venture godine), Self check-in (inovaciju godine) te za My Valamar App (digitalni iskorak).

Rodni grad Banderasa i Picassa

Timovi nagrađeni za rebrending Valamara i minigolf, uputili su se u Málagu, rodni grad slavnoga Pabla Picassa. Andaluzija je regija prepuna predivnih gradova, a Málaga vjerojatno najbolje kombinira morski ugođaj, kulturno-povijesnu baštinu i autentični ugođaj španjolskog juga. Ona je kulturno srce Andaluzije, gdje su umjetnost, kultura i kulinarska ponuda izvedeni iz mediteranskog bogatstva. Takozvani “kilometar umjetnosti” prostire su duž plaže uz koju su smješteni muzeji. Malaga je i grad velikih avenija, s drvoredima palmi, intenzivnim noćnim životom, važnim muzejima, modernom arhitekturom i izvrsnim restoranima ribljih specijaliteta svih vrsta (čak osmero chefova i sedam restorana s Michelinovim zvjezdicama).

U svakom slučaju, naši su se ValamArtisti vratili puni novih dojmova i saznanja koja će implementirati u svojim budućim izazovima.

P.S.

I poznati glumac Antonio Banderas rođen je u Málagi.

Digitalizacija s okusom Orijenta

My Valamar App i Self check-in timovi, premda ne u punom sastavu, početkom studenog otputovali su u Istanbul za nagradu koju su osvojili prošle godine. Osim što se omamljivala mirisima i okusima doner kebaba, bureka i baklava, utapala u soku od svježeg nara i dobrovoljno iscrpljivala posjetima raznim muzejima i džamijama, ekipa se digitalno osvještavala boraveći u hotelu Double Tree by Hilton koristeći njegovu aplikaciju. Vrhunci posjeta bili su vožnja Bosporom s pogledom na vile u kojima su se snimale poznate turske serije i radni posjet Hilton Meleku, staklenom 23-katnom zdanju iz kojega pogled puca na sve strane 15-milijunskog megalopolisa.