Četvrto izdanje eno-gastro manifestacije Wine Nights od 4. do 11. svibnja pretvorit će Poreč u nezaobilaznu destinaciju za sve ljubitelje vrhunskih istarskih vina, lokalnih delicija i odlične zabave.

Glavni dio događanja odvijat će se od 9. do 11. svibnja u vinoteci postavljenoj na porečkoj rivi gdje će nastupiti grupe The Frajle (9. 5.), Detour (10. 5.) te Zucchero Tribute Band i SoulFingers (11. 5.). Uz dobru će glazbu posjetitelji moći uživati u dobroj kapljici i u vrhunskim delicijama jer će 12 vrhunskih istarskih vinara po promotivnim cijenama nuditi svoja najbolja vina. Pod sloganom For the Love of Wine, manifestacija donosi i brojna dodatna zbivanja koja možete vidjeti na službenoj stranici i društvenim mrežama festivala. Naša je kompanija organizator ove manifestacije uz potporu Grada Poreča i Turističke zajednice Grada Poreča te u suradnji s brojnim vinarima, ugostiteljima i sponzorima.

Black is back! Crna ovca ponovno na Krku

Crna ovca – festival janjetine, individualizma, kreativnosti, otočne baštine, popularne kulture i sporta u Bašku na otoku Krku ove godine ponovno dovodi zanimljive izvođače i govornike, od jutarnjih sati u petak 17. svibnja do nedjelje, 19. svibnja. Za one nemirna duha, organizatori su pripremili trodnevni trekking & trail kamp, ovčarski planinarski pohod i biciklijadu, a za čisti zen-doživljaj tu je promatranje tradicionalne jedriličarske regate u bašćanskom zaljevu. Oni koji nisu ljubitelji sportskih aktivnosti mogu pogledati prezentaciju šišanja ovaca, naučiti filcati vunu ili se nasmijati uz Stand Up komediju. A najluđi i najcrnji noćni provod na baškoj Paladi jamče Let 3 & El Combo, Pips, Chips & Videoclips, Goran Bare & Majke. Atraktivan festival realizira agencijski tim Studija Conex, uz podršku domaćina Općine Baška, Turističke zajednice općine Baška i Valamara kao glavnog sponzora.

Festival cvijeća u Baški

Baška Rožica, festival cvijeća, održava se od 26. do 28. travnja u Baški. Sva tri dana bit će ispunjena radionicama i predavanjima, nastupima i predstavama te će posjetitelji svih uzrasta moći pronaći nešto za sebe. Prvog dana festivala moći će se vidjeti različite vrste cvijeća, sadnica i mediteranskog bilja, dok drugi dan kod spomenika ispred Heritage hotela Forza u 10 sati starta „Put ka mjesecu“, photo hike pješačka tura duga osam kilometara, koja će sve prisutne povesti do vidikovca Stražice, Mjesečevog platoa te Bodulskog vrta. Djeca će uživati u predavanju o istraživanjima u glazbi i recikliranju i izradi instrumenata od recikliranih materijala, a odrasli u predavanju o morskoj flori „Biologija morskih cvjetnica”. Sve detalje programa možete pronaći na stranicama TZ Baška.

Natjecanje najboljih barmena u TUI Family Life Bellevue Resortu

Više od 50 vrhunskih hotelskih barmena iz cijele Hrvatske okupit će se u Rapcu u TUI Family Life Bellevue Resortu od 25. do 27. travnja na drugom natjecanju barmena koji rade u hotelskim barovima. Izuzetno smo ponosni što smo drugu godinu za redom domaćin natjecanju “Best hotel barmen” na kojem će hotelski barmeni pokazati vještinu i kreativnost u spravljanju koktela. Natjecanje organizira Hrvatska sekcija barmena – HSB-a, pri Udruzi poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske UPUHH-u.