„Uvjereni smo da je animacijski tim vašega hotela najbolji koji smo ikada vidjeli.“ Posljednja je to rečenica komentara jednoga našeg gosta koji smo dobili u rujnu. Animacijski tim našega hotela Valamar Club Dubrovnik naporno radi cijelu sezonu i konstantno dobiva pohvale. Aerobik u vodi, biciklističke ture, dnevne aktivnosti, večernja zabava i ples uvljepšavaju dane najmlađima, ali ih hvale i roditelji. Želja je svakoga roditelja da su im djeca sretna i zadovoljna i stoga je zaista važno da se u našim objektima o njima brinu pravi ljudi.

Evo što je pisalo u jednom komentaru: „Najprije bih želio čestitati vašem animacijskom timu. Zahvaljujući njima naš je boravak u hotelu bio veoma ugodan. Navečer bi organizirali sjajnu zabavu, a preko dana vodili aktivnosti poput biciklističkih tura, aerobika u vodi, dječjih aktivnosti, tenisa i plesa! Jedne je večeri osoblje isplaniralo lijepo iznenađenje s ukusnim kolačima i desertima, što je doista oduševilo našu djecu. Svi su bili jako ljubazni i od pomoći, posebice Ana koja je učinila sve kako bi pomogla našoj djeci. Što se tiče zabave, zapamtili smo člana animacijskog tima koji je bio plesač i zvijezda plesnih nastupa. Preko dana, dok je svirala glazba, pozivao je djecu da mu se pridruže na pozornici i oponašaju njegove plesne pokrete, a i moja je kći bila među njima!

Gosti u naše objekte dolaze zbog kvalitetnoga smještaja, lokacije i hrane. Usput očekuju i najbolju moguću uslugu. Maja Gudiček je odgovorna za dobro raspoloženje u našem hotelu Valamar Club Dubrovnik, a upitali smo kako je to biti voditeljica animacijskoga tima.

Kao i svi ostali zaposlenici hotela, i mi smo tu kako bismo našim gostima pružili nezaboravne uspomene. Ovdje bih izdvojila anegdotu s našim dragim gostima iz Švedske. S njima smo praznik Ivanjske noći (šved. Midsommer) proslavili tradicionalnim plesom i s cvijećem u kosi. Nakon mjesec dana u hotel je stigla razglednica na kojoj je pisalo: Hvala vam što ste našu Ivanjsku noć učinili savršenom!’ Ostala im je nezaboravna uspomena, a oni su nas poučili nečem posebnom. Kao voditeljica animacijskoga tima iznimno sam zadovoljna sezonom i timom. Članovi tima mladi su i zgodni ljudi, a svi različiti i jedinstveni na svoj način. Morate vjerovati u svoj tim, baš kao što i vaš tim mora vjerovati vama. Iznimno je važno slušati što žele reći, čuti njihove zamisli i dopustiti im da vam pokažu u čemu su najbolji. Zadovoljstvo gostiju najbolji je opis našega posla. Zadovoljni gosti – zadovoljan tim. Animacijski tim je obitelj. Obitelj koja je spremna svima pomoći.“ 

Kaže se kako djeca na poseban način unose radost u naše živote. Lijepo je znati da i mi unosimo radost u njihove. Nastavite biti posebni, animatori VCD-a!